Produkt i fokus

10 st paket - 2p mixade fröstänger!

10 paket med två fröstänger i varje.
Blandade märken och smaker!

Vi rekommenderar att man ger en fröstång i veckan som lördagsgodis och att man inte slänger pinnen så fort fröna är uppätna då det även är smak i pinnen som blir kvar.
...

249,00 kr
10 st paket - 2p mixade fröstänger!
KUNSKAP

Hur ofta kan jag ge min kanin en godisbit?

Tänk att din kaniner är små djur som inte väger särskilt mycket. Det innebär också att godis eller belöningsbitar också bör serveras i lagom små portioner för att inte påverka kaninens mage och tandslitage. Det brukar även stå rekommendationer på varje påse med vad som kan anses vara en lämplig mängd att ge. Kaningodis kan vara bra som trigger till exempel när din kanin lär sig något nytt och man vill belöna detta eller på ett positivt sätt förstärka ett bra beteende som kaninen håller på att lära sig.

Vad är en fröstång?

En fröstång innehåller nu för tiden oftast varken socker eller spannmål och är därför generellt mindre onyttiga än hur de tillverkades bara för några år sedan. En fröstång är egentligen en pinne av trä i mitten med mängder av olika smaker runt om. Kaninerna brukar älska dem men vi rekommenderar trots allt att man som mest ger en per vecka och att man låter kaninen ha den en stund varje dag så att det inte blir för mycket av det goda på en gång. Det är smak även i pinnen så släng inte pinnen förrän även den är nedgnagd, det är också så att pinnen (som man med fördel hänger i taket) i fråga nöter kaninens tänder på ett bra sätt och den stimulerar även ett sökbeteende om det ger en belöning till slut.

Fyndprodukter just nu

Följ oss på Instagram

Erbjudanden på Instagram och Facebook

Vill du få råd, tips, erbjudanden och söta bilder eller videos på kaniner? Följ oss gärna på Instagram, Facebook och Youtube.

Instagram Facebook Youtube