Steg 1 - Beräkna pris

Plats önskas

Inomhus har vi möjlighet att ta emot kaniner som väger upp till 3,5 kg.Dvärgvädur väger vanligen 1,4-1,9 kg.
Lejonhuvad dvärgvädur väger vanligen 1,4-1,9 kg.
Hermeliner väger vanligen 0,8-1,2 kg.
Lejonhuvad kanin väger vanligen 1,3-1,9 kg.
Vi är mycket noga med att våra gäster trivs och bor i boplatser som följer lagens krav på mått. Om din kanin väger mer än vad du angivit nedan kan vi ej garantera att plats finns. Vi kontrollväger kaniner som vi tror kan väga mer än uppgivet. Om vi med anledning av felaktigt uppgiven vikt behöver flytta din kanin till en annan boplats tillkommer en engångskostnad på 100 kr förutom den extra dygnskostnaden.


Djurpensionat för kanin

Härligt att få så fint pensionat för våran lille gosse och alltid gott bemötande och goda råd! Rekommenderas varmt.

Ida Lidhag

Ett stort tack för att ni tog så väl hand om vår lilla "primadonna" när vi var på semester. Det känns skönt att veta att ens lilla goding har det bra när man är iväg.

Ulrica Thorslund
BOKNINGSVILLKOR OCH REGLER

Bra att veta

 • Kaninpensionatet finns utanför Nol i Ale kommun, 25 minuter från centrala Göteborg. Vi har ingen verksamhet på annan plats i landet.
 • Vistelsen är "all-inclusive". I boendet ingår allt!
 • Om du vill att vi ger din kanin något annat än vår egenkomponerade nyttiga fodermix kan du välja till det när du gör din bokning.
 • Du kan lämna och hämta när som helst mellan 7.00-22.00 alla dagar i veckan. Om du kommer utanför butikens öppettider och inte har avtalat tid så sköter du hämtning eller lämning själv utan vår hjälp. Då behöver du heller inte passa någon tid =)
 • Boplatsen kommer att vara uppmärkt med kaninen eller kaninernas namn och vistelsetid. I kaninstallet släpper ni in kaninen i boplatsen till höger om märkningen.
 • Boytan inomhus är ca 110 x 80 cm och utomhus 145 x 60 cm.
 • Det är viktigt att du anger korrekt vikt för den tyngsta kaninen som ska bo i boplatsen. Vi är noga med att våra gäster bor i boplatser som uppfyller lagstadgade mått. Vi kontrollväger kaniner om vi tror att de kan vara tyngre än vad som angivits och vid fel angiven vikt debiterar vi en avgift på 200 kr samt justerar bokningen. Om kaninen väger mer än vad du angivit kan vi ej garantera att plats finns ledig.
 • Området, inklusive kaninstall, är kameraövervakat med inspelning.
 • Om något händer ditt djur under vistelsen så att det behöver tas till veterinär söker vi dig. I första hand per telefon men även via sms och email. Skulle vi inte nå dig och vi bedömer att djuret behöver vård kommer vi att ta det till veterinär även om vi inte lyckats nå dig. Vi har flera veterinärer i närområdet och Sofie är djurvårdare.
 • Betalning sker tills vidare i vår butik i samband med att ni lämnar eller hämtar på pensionatet. Om ni inte träffar oss varken vid lämning eller hämtning - Titta på länken ni fått i bokningsbekräftelsen och några dagar innan ankomst och följ anvisningarna (ni har fått den både via mejl och sms).
 • Fullständig information hittar ni i bokningsvillkoren.

Teddytassens Smådjurspensionat - 25 minuter från centrala Göteborg

Teddytassen har öppnat en obemannad butik!

I vår nya butik som öppnade den 27 april kan du låsa upp dörren med mobilt Bank-ID, välja varor och därefter självscanna och betala i kassan alldeles på egen hand. Butiken har öppet 7-22, ALLA dagar i veckan!

Så här funkar det!