Steg 1 - Beräkna pris

Plats önskas

Inomhus har vi möjlighet att ta emot kaniner som väger upp till 3,5 kg.Dvärgvädur väger vanligen 1,4-1,9 kg.
Lejonhuvad dvärgvädur väger vanligen 1,4-1,9 kg.
Hermeliner väger vanligen 0,8-1,2 kg.
Lejonhuvad kanin väger vanligen 1,3-1,9 kg.
Vi är mycket noga med att våra gäster trivs och bor i boplatser som följer lagens krav på mått. Om din kanin väger mer än vad du angivit nedan kan vi ej garantera att plats finns. Vi kontrollväger kaniner som vi tror kan väga mer än uppgivet. Om vi med anledning av felaktigt uppgiven vikt behöver flytta din kanin till en annan boplats tillkommer en kostnad på 100 kr förutom den extra dygnskostnaden.
Bra att veta

  • Vistelsen är "all-inclusive". I boendet ingår allt!
  • Om du vill att vi ger din kanin något annat än vår egen foderblandning kan du välja till det.
  • Du kan lämna och hämta när som helst mellan 7.00-22.00 alla dagar i veckan. Om du kommer utanför butikens öppettider och inte har avtalat tid är det "självbetjäning".
  • Boplatsen kommer att vara uppmärkt med kaninen eller kaninernas namn och vistelsetid. I kaninstallet släpper ni in kaninen i boplatsen till höger om märkningen (varje boplats är en "kub").
  • Boytan inomhus är ca 110 x 80 cm och utomhus 145 x 60 cm.
  • Det är viktigt att du anger korrekt vikt för den tyngsta kaninen som ska bo i boplatsen. Vi är noga med att våra gäster bor i boplatser som uppfyller lagstadgade mått. Vi kontrollväger kaniner om vi tror att de kan vara tyngre än vad som angivits. Om kaninen väger mer än vad du angivit kan vi ej garantera att plats finns ledig. Finns plats ledig och vi kan flytta kaninerna dit debiterar vi er en kostnad på 100 kr för flytten.
  • Området, inklusive kaninstall, är kameraövervakat med inspelning.
  • Om något händer ditt djur under vistelsen så att det behöver tas till veterinär söker vi dig. I första hand per telefon. Skulle vi inte nå dig och vi bedömer att djuret behöver vård kommer vi att ta det till veterinär.
  • Betalning sker tills vidare i vår butik i samband med att ni lämnar eller hämtar på pensionatet. Om ni inte träffar oss varken vid lämning eller hämtning - Kontakta oss via mejl, info@teddytassen.se, så får ni underlag för att betala via Swish.
  • Fullständig information hittar ni i bokningsvillkoren.

BOKNINGSVILLKOR OCH REGLER

Teddytassens Smådjurspensionat - 25 minuter från centrala Göteborg

Djurpensionat för kanin

Härligt att få så fint pensionat för våran lille gosse och alltid gott bemötande och goda råd! Rekommenderas varmt.

Ida Lidhag

Ett stort tack för att ni tog så väl hand om vår lilla "primadonna" när vi var på semester. Det känns skönt att veta att ens lilla goding har det bra när man är iväg.

Ulrica Thorslund