Skaffa kanin? Det du behöver veta - Kaninkunskap

Som mångårig uppfödare av kaniner har vi träffat och hjälpt åtskilliga familjer som funderar på att skaffa en eller ett par nya familjemedlemmar.

För oss är det viktigt att kaninerna får så långa och bra liv som möjligt tillsammans med sin nya familj. Att skaffa en ny familjemedlem ska vara ett väl genomtänkt beslut! Det blir inte bra för kaninen, för er, eller för oss om man ångrar sig efter några veckor. Eller ett par år. Vi älskar när man kommer till oss och antingen tar reda på hur allting fungerar först eller verkligenLär dig mer om kaniner redan är påläst om vad det innebär att äga en kanin och vad som krävs av dig som ägare för att er relation ska bli så bra som möjligt.

På de följande sidorna har vi skrivit ner och sammanställt en hel del information som är bra att läsa igenom för de som funderar på att bli med kanin.

Vi hoppas förstås att även ni ska bli lika fascinerade och intresserade av kaniner som vi är men även om ni efter att ha läst dessa sidor kan ha kommit fram till att kanin inte är någonting för er så känner vi att vi bidragit till ett väl grundat beslut. Allt för kaninernas bästa!

I vår webbshop har vi också skrivit en "kunskapsruta" till varje grupp av produkter så att du kan lära dig mer om hur man ska tänka kring burar, leksaker, mat och annat som man behöver när man blir med kanin.

Hos oss på Teddytassens Kaningård hjälper vi Dig att hitta rätt kanin för dina förutsättningar och självklart hjälper vi också till med allt vad du och din kanin behöver i form av tillbehör inför er lyckliga framtid tillsammans. När du köper din kanin hos oss ingår livslång support så att du alltid kan få svar på eventuella frågor. Vi kan dessutom hjälpa till att passa din "pälskling" när du åker bort.

Lycka till med läsandet! Det börjar här nedan... Hoppas vi ses snart!

Sofie Liljeberg

// Sofie Liljeberg, VD, Teddytassen AB

Kaniner till salu

Lär dig mer om kaniner

Passar en kanin in i mitt liv

Passar en kanin in i mitt liv?

För vem passar det att ha kanin.

Checklista - Tillbehör till kanin

Att förbereda - Checklista

Innan du skaffar kanin

Raspresentation

Raspresentation

Lär dig mer om kaninraser

Hona eller hane

Hane, hona, en eller två?

Kan en kanin leva ensam?

När du får hem din kanin

När du får hem din kanin

Det här behöver du veta

Min kanin lever ensam

Min kanin lever ensam, är det ok?

Det här behöver du veta

Kommande kaninkullar

Kommande kullar - Kaninbevakaren

Kommande kullar hos Teddytassen.

Omplacering av kanin

Kaniner för omplacering

Kan någon av dem få bo hos dig?

Skaffa kanin? Vi har färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.