Teddytassens kaningård - uppfödning av kaniner, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
 

Butikens öppettider
Mån 10-12 &
13-15
Tisdag 10-12 &
13-15
Onsdag 10-12 &
13-15
Torsdag 10-12 &
13-15
Fredag 10-12 &
13-15
Lördag Bokade tider
Söndag Bokade tider

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.Välkomna!

 Hitta till butiken - Vägbeskrivning »


Vår familj

Vår djurfamilj består av: 
 
Alf (spansk gathund)
Alla kaninerna så klart
 
 

 
 
Jag heter Sofie Liljeberg och bor tillsammans med min man ErikVi bor på landet i ett hus mitt i skogen... Med oss bor vår älskade grabbar Björn & Hugo .
 
Det tog ca 2 år att bygga en stor maskinhall och ett stall till kaninerna samt att riva vårt gamla hus och bygga om och ut till 134 m2. Vi har gjort det mesta själva och det blir så bra! :)
 
Mina intressen är så klart djur som vi har några stycken men utöver det så är det väldigt härligt att resa vilket vi älskar! 
 
 
 
För länge sedan var Rambo en gathund i Malaga, Spanien... han kom till oss 2003 genom en organisation som hette Swecas. Rambo är en riktig matte/husse gris som följer oss vart vi än går.
Han älskade att springa lös och busa och spåra! I maj 2006 bröt han benet på 12 ställen i en olycka vilket kostade oss 39000:-! och Agria ersatte nästan ingenting!
13 skruvar och en platta... men sen blev han helt frisk igen :) På bilden är vi ute i snön 2008. Tyvärr så finns Rambo inte längre med oss. Han fick somna in vid cirka 12 års ålder.
 
                                
 
 

 
Alf hämtade vi i september 2008 i Hallstahammar i ett jourhem där han varit i 3 månader efter att ha levt ett liv som gathund också i Malaga fast han kom via en annan organisation som heter ADA.
Han har många ärr men är en jätterolig och trevlig hund! Han får vara lös ofta vilket han älskar och han kommer på kommando och har alltid jätteroligt med Rambo!! Ibland ser han ut som Bambi när han skuttar *hihi*... Han är en riktig knähund och ska alltid ha en tass eller hakan i knät på en :)
 
                                     Nykommen 2008 
                                                                                        Julafton 2009
 
Sommaren 2009 

 
Farbror Simon som vi kallade honom hittade jag på gatan efter att ha blivit utslängd. Tovig, smal och full med kala fläckar! Han blev en riktig kelgris som pratade med alla. Han blev minst 12 år gammal. Vi klippte hans päls på sommaren som ses på bilden.
 
                               
 

 
Pluto kom till oss när han var riktigt riktigt liten efter att de glömt att slå ihjäl honom eftersom mamman hade gömt honom! Han hade löss, ögoninfektion, lunginflammation och hade även öronskabb! Denna lilla krabat sov med mig i sängen och tror att jag är hans mamma... Han har dubbla klor och är förmodligen inavlad men fullt frisk idag 6 år senare!
Pluto drabbades av njursvikt som upptäcktes 2012 men med hjälp av dietfoder så var han som vanligt efter det även om han fick dropp vid ett flertal gånger, Den 3e mars 2014 åkte vi in till Blå Stjärnan där han skulle bli inlagd men senare på kvällen ringde de och berättade att Pluto hade ett njurvärde på 1880 vilket är extremt högt och att det inte gick att göra något, vi befriade honom från lidandet och han somnade in 2014-03-03. Han är extremt saknad! 
 
                             
 

 
Findus - busungen som Pettsons katt! Han kunde inte låta bli att utforska precis allt! Han bars runt i nackskinnet av Rambo när han var liten och sover mitt på honom än idag 5 år senare! Rambo släpar runt honom i nackskinnet och han bara kurrar... Findus var grå när han var liten!
Här ser man riktigt buset i blicken när han sitter 6 meter upp i ett träd!
Findus fick sorgligt nog levercancer och fick somna in i mattes knä 2009-05-02. Vi saknar honom!
 
                                 
 
 

 
Emil är en katt som levt som utstött katt i flera år och sovit på dynghögen och på hölogen i en ladugård 1 kilometer bort! Han har setts äta ur fågelbord och vara skygg och skadad. När Findus gick bort bestämde vi oss för att försöka rädda Emil! 5 dagar tog det innan han gick i fällan 2009-05-08 kl 22.
När vi kom till veterinären hade han kliat sönder öronen pga skabb, han hade löss, ögoninflammation & saknar flera tänder! Vi hoppas att Emil ska trivas här hos oss =)
Efter 3 månader rehabilitering är han så tam att får vara ute själv för första gången =).
(Se bilderna). Emil kommer när man ropar & är en mycket kärvänlig katt! ...
 

 
Naranja är ett svenskat halvblod som jag haft sedan jag var 11 år! Vi har vunnit ca 30 rosetter ihop både i hoppning och dressyr.  Vi har tränat en hel del horsemanship och jag rider aldrig med bett numera... Hon är en enmanshäst och slänger av alla som sitter upp på henne! Hon har precis rullat sig på kortet.
 
                          

 
Disney har jag haft i 14 år (2013) och är en minishetlandsponny... vi köpte honom av en konstig typ som bytt till sig Disney mot en dator, och då hade han för långa hovar och var allmänt vanskött! Gick ensam i en lerig hage.... men inte nu längre! Christer kör honom medans jag rider. Han är super busig och full av upptåg! Böjer någon sig över honom och har en keps så snor han den omedelbart! Han kan konster också... buga, stegra, sopa golvet med en borste m.m. Men bara vissa får rida på honom, annars bockar han tills de trillar av! Disney fick sorgligt nog somna in i februari 2015 <3
 


Superklipp i webbshopen

Söt Salladsskål 11 cm

Söt Salladsskål 11 cm

Keramikskål med lena sköna kanter i en ursnygg des...

44,00 kr 

(55,00 kr)
Antal:
Transportväska Bennie

Transportväska Bennie

50x30x30cm. Svart väska i nylon med extra förvarin...

379,00 kr 

(449,00 kr)
Antal:
Torkade majskolvar i bitar 300g

Torkade majskolvar i bitar 300g

Nyttigt snack med hårdare bitar av majs som därför...

39,00 kr 

(49,00 kr)
Antal:
Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

26 cm i diameter. Små kalla tassar kommer att älsk...

169,00 kr 

(229,00 kr)
Antal:
Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

59x39x30cm. Perfekt till två kaniner! Huset har t...

429,00 kr 

(499,00 kr)
Antal:
Mega Morötter 3p

Mega Morötter 3p

Jättekex att bjuda på när man vill ge något extra ...

25,00 kr 

(35,00 kr)
Antal:
Digging Tunnel 80 cm

Digging Tunnel 80 cm

Ger kaninen möjlighet att som i naturen gräva sin ...

249,00 kr 

(299,00 kr)
Antal:
Flaskborste Dubbel

Flaskborste Dubbel

En sida att använda i korken den andra till att an...

45,00 kr 

(59,00 kr)
Antal:

Nyheter i webbshopen


Heaven Hamsterbur XL

80x50x50 cm. Rymlig och smart designad bur som pas...
1 595,00 kr 
Antal:
 
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook