Teddytassens kaningård - uppfödning av Lejonhuvad kanin, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
Kundvagnen är tom.


Butikens öppettider
Mån 10-12 &
13-15
Tisdag 10-12 &
13-15
Onsdag 10-12 &
13-15
Torsdag 10-12 &
13-15
Fredag 10-12 &
13-15
Lördag Bokade tider
Söndag Bokade tider

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.Välkomna!


 Vägbeskrivning »
Frågor?
Om produkter eller något annat?

Telefon
031-13 01 13

E-post:
info@teddytassen.se
Vi skickar varorna med DHL
Betala med Nets Easy, kort, Swish eller faktura

Skaffa kanin? Här är våra färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.

Tillbehörspaket - XXL

Vårt mest påkostade tillbehörspaket. Med det här paketet får kaninen riktigt lyxiga tillbehör och allt man behöver för att börja med kaninhoppning.

Kaninhus Tilde med säng!Kaninhus Tilde med säng!
39x20x29cm. Skön bädd uppe på huset!
Sitthylla
Jordbruksverket kräver att kaninen ska ha en sittplats ovan botten som inte ska räknas med i grundmåttet.
 
Teddytassens Favoritspån 300LTeddytassens Favoritspån 300L
Svenskt spån som är lätt att hantera, större flingor och mindre mängd småpartiklar! Spånet är inte så hoppressat som annat spån ofta är, även barn, den som har ont i händer eller är svag i sina händer kan använda detta spån utan problem. Spånet är svensktillverkat och görs i Mockfjärd, Dalarna. Vi använder Teddytassens Favoritspån till alla våra kaniner varje dag =)
Bottenmaterial
Vanligast är sågspån. Bor kaninen inomhus, överväg att använda alspån, hampaströ eller Toa-Lätt som dammar mindre och är lättare att städa bort när det hamnar utanför buren.
 
Närproducerad ekologisk halm 125LNärproducerad ekologisk halm 125L
Gyllengul med stora kraftiga mjuka strån! Ha alltid halm i bodelen samt i botten på din bur när den inte står direkt på gräs, det är mjukt förr de små tassarna och de älskar att tugga på det vilket även ger en bra sysselsättning. Halmet dämpar även spån (som man bör ha underst) från att hamna utanför buren när kaninen skuttar runt. Vikten varierar beroende på hur länge sedan det är som halmen har skördats.
Halm
Ha alltid halm i bodelen samt i botten på din bur när den inte står direkt på gräs, det är mjukt förr de små tassarna och de älskar att tugga på det vilket även ger en bra sysselsättning. Halm dämpar även spån från att hamna utanför buren.
 
Närproducerat ekologiskt hö 125LNärproducerat ekologiskt hö 125L
Höet som kommer från närliggande gårdar som vi packar själva för bästa kvalitet. Servera höet i höhäcken för att undvika att höet blir smutsigt och nedtrampat. Kaniner ska ha fri tillgång på hö. Vikten varierar något beroende på när på säsongen som höet är skördat. Vikt ca 3,5 kg. Bra att veta: När vi skickar hö packar vi säcken full och därefter komprimerar vi den med handkraft. Allt för att minska volymen och därmed fraktkostnaden.
Ska vara grönt & dofta fräscht! Vårt närproducerade hö kommer från gårdar i trakten och är av bästa kvalitet.
 
Teddytassens Nyttiga Blandfoder - LösviktTeddytassens Nyttiga Blandfoder - Lösvikt
Förnyat recept! Fullfoder för kanin! Innehåll: Pellets, linfrö, blad från jordgubbar och smultron, torkade persiljestjälkar, grönkålsstjälkar, rötter från brännässlor och maskrosor, pilkvistar, pumpafrön, torkade maskrosor med blad, torkade groblad, örter m.m Pelletsen är densamma som vi säljer i lösvikt. Vi har testat våra eget nyttiga blandfoder under 11 års tid nu och resultatet är friska sunda kaniner med glänsande pälsar! Även kunder som haft problem med sina kaniners magar är mycket nöjda med fodret då kaninerna i många fall blivit helt bra i magen! Fodret är helt utan socker! Passar alla kaniner i alla åldrar. Valfri mängd kan beställas, men de färdiga påsarna som du hittar i butiken innehåller 5 kilo vardera. OBS! Fodret innehåller/eller kan innehålla spår av nötter.
Foder
Det foder vi rekommenderar är det våra egna kaniner äter - En väl utprovad blandning av pellets och andra välsmakande ingredienser som får våra kaniner att må bra och hålla sig friska. Även den mest kräsna kanin äter vårt foder - skulle vi ha fel så köper vi tillbaka fodret av dig. Det är en garanti.
 
Himalaya saltsten 60gHimalaya saltsten 60g
100% himalayasalt på ett repsnöre. Läckert och ett måste att ha i kaninens bur. Varierar mellan 1-3 stenar per snöre.
Saltsten
Kaniner ska alltid ha tillgång till en saltsten.
 
Höhäck Svart att hänga på galler 28 cmHöhäck Svart att hänga på galler 28 cm
Passar att ha utomhus då den är lackerad och rostar därmed inte lika lätt! Vi rekommenderar att man serverar höet i en höhäck så att kaninen ej trampar i sin egen mat. Hygieniskt och praktiskt! När du använder höhäck oavsett modell så se alltid till att anpassa modell efter hur brett huvud din kanin så att det absolut inte kan hända några olyckor om din kanin lyckas att trä in huvudet i springorna. Vi säljer höhäckar i många olika modeller inklusive dem med extra små mellanrum mellan spjälorna.
Höhäck
En höhäck håller ordning på höet i buren.
 
Matskål - All you need is Love and a pet 3dlMatskål - All you need is Love and a pet 3dl
Tyngre keramikskål med runda sköna kanter och ett vackert budskap. All you need is Love and a pet. Skålen mäter 12 cm i diameter. Skålen är 4,5 cm hög.
Matskål
Bör vara av keramik som de ej välter så lätt och inte kan gnaga på. Har du två kaniner bör de ha var sin skål.
 
Glasflaska Honey & Hopper 500mlGlasflaska Honey & Hopper 500ml
Extra lång bitsäker pip och med flytande majsflotte som lägger sig på vattenytan så att man enkelt kan se hur mycket vatten som är kvar i flaskan. Mycket smart lösning! Stark hållare med krokar i varje ände gör det väldigt enkelt att ta av och sätta dit flaskan igen igen och igen. Hygienisk i och med att den går att diska i diskmaskin. Flaskans längd är 35 cm.
Vattenflaska
5-600 ml är en bra storlek till dvärgkaniner! Mycket bättre än en skål som de gärna smutsar ned. 99% av alla kaniner lär sig att dricka ur flaska på ca 1 minut!
 
Klosax Proffs 16,5cmKlosax Proffs 16,5cm
En riktigt bra klosax från Moser/Wahl. 16,5cm lång med fjädrande handtag. Det är denna modell vi själva använder.
Klosax
Kaninens klor bör klippas kort var 6:e vecka. Kan eller vill du inte klippa själv. Kom till oss så hjälper vi dig.
 
Toalettspade MED påsar!Toalettspade MED påsar!
Funktionell spade där du alltid vet var påsarna till det smutsiga finns - I toppen på spaden! Flera färger. 20 påsar ingår.
Spade
Du behöver en spade för att enkelt kunna städa buren.
 
Transportbur Linus Open - Tropic BrownTransportbur Linus Open - Tropic Brown
50x33x35cm Snygg transportbur i tålig plast. Öppning i taket för säkrare upptagning. Kaninen känner sig mindre instängd då det är många lufthål även i taket. Stålgaller framtill. Handtagen kan du fälla ner i plasten. TIPS: När du kör med kaninen i bilen kan du trä igenom bilbältet genom handtaget för att få transportburen att sitta säkert under färden.
Transportbur
Ett måste om man är tvungen ta kaninen till veterinären eller åka på semester. Vi rekommenderar en transportbur med öppningsbar lucka även i taket då det underlättar mycket.
 
Kanintänkaren 22,5 cmKanintänkaren 22,5 cm
Strategispel för smarta kaniner! Många olika varianter på en och samma bricka. - Putta brickor åt sidan med nosen - Lyfta i spakar med tänderna - Lyfta på lock 7 gömmor i olika storlekar: 4 mindre hål - 3 cm i diameter, ca 1 cm djupa. 3 större hål - 3,5 cm i diameter, ca 1 cm djupa. Hela spelbrickan är 22,5 cm i diameter x 3 cm hög. Gummibricka på undersidan för att den ska stå mer stabilt. Häfte med tips för optimal träning medföljer i paketet. Titta gärna på youtube för mer spännande inspiration!


I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XLI Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL
20x20x20cm. Din kanin måste tugga sig genom de 100% naturliga men hårda väggarna för att nå den goda blandningen av ängshö och ringblommor. De hjärtformade fönstrena hjälper din kanin lite på traven. Denna är leksak är menad att tugga sönder men låter din kanin ha otaliga timmar av aktivering, lek och stimulans innan den eventuellt är uppäten. Teddytassen rekommenderar!


Trägirlang Hjärta - 100% KaninvänligTrägirlang Hjärta - 100% Kaninvänlig
Mysig trägirlang som är tillverkad av 100% djurvänligt material som helt enkelt går att äta upp. Det kommer dock att ta din kanin många långa dagar att tugga upp hela girlangen då den består av 11 stycken bitar som mäter hela 29x4 cm tillsammans! Girlangen kan hängas i buren eller i taket med hjälp av de säkra och smart fästena som finns i båda ändar. Din kanin kommer aldrig att kunna ta ner denna girlang själv vilket i sig kan roa och stimulera den mest uttråkade kanin till lek och gnag. Hela girlangen som bitarna sitter på är av stål och kan därmed inte förstöras. Från ända till ända mäter den 41 cm. Rolig smart och söt nyhet som uppskattas av hela familjen!


Sniffa AktiveringsmattaSniffa Aktiveringsmatta
29,5x20 cm. Skojig och inspirerar till naturliga fodersökslekar. De långa fransarna gömmer belöningen väl och det kräver sin lilla tid för att faktiskt hitta det som söks. Göm favoritmumset eller varför inte den dagliga ransonen av pellets? Mattan går att handtvätta, den torkar fort. Den grå plattan är 29,5 x 20 cm Fransarna är 5x2 cm


Polar Mysbädd 42cmPolar Mysbädd 42cm
42x33x9cm. Superskön skön bädd i polyester med halkfri botten. Tvättbar i 30 grader. Färg: Ljusgrå/silver med vinröd tass.
Leksaker
Kaniner mår bra av att kunna sysselsätta sig. De flesta kaniner gillar att kunna pyssla med bollar eller andra leksaker. Variera gärna leksaker i buren över tid.
 
Pälsvårds Trio - 3 möjligheter!Pälsvårds Trio - 3 möjligheter!
Set om borste, kam och karda. Nu kan alla i familjen ta om kaninens päls på bästa sätt utan att behöva dela på verktygen.
Kam
Kamma gärna din kanin och hjälp den att hålla sig fin. Glöm inte att kamma runt rumpan.
 
Hörntoalett Neon - GråHörntoalett Neon - Grå
33x23x19cm. Snygg och bra modell! Tjockare kanter som gör att toaletten inte går sönder även om kaninen gnager på den.
Toalett
Sätt toaletten på den plats i buren där kaninen valt att uträtta sina behov. Lägg i kisset och bajset i toaletten så att kaninen associerar toaletten med kiss & bajshörnan.
 
Four Friends Smådjurströ av trä 10LFour Friends Smådjurströ av trä 10L
100% miljövänligt träpellets med en suverän uppsugningsförmåga att ha i kanintoaletten eller som bottenmaterial till långhåriga kaniner. Pelletsen doftar som när träden fäller ut sina första blad på vårkanten, alldeles underbart! Tips: Enligt oss så behövs ett något djupare lager av träpellets än vad som anges på förpackningen. Vi rekommenderar att man har ett 4-5 cm djupt lager med träpellets i toaletten för att kaninen ska tycka att det är värt att gå på sin kanintoalett :O) Vi tycker också att man bör städa toaletten som absolut mest sällan var tredje dag för att bibehålla en värdig status oavsett vad man har för material i sin toalett. Tips 2: Produkten passar även särskilt bra som bottenmaterial hos långhåriga kaniner då träpellets är relativt mjukt att gå på samt ger en fin färgklick i buren som ger en hemtrevlig miljö. Som vanligt ska man alltid ha en stor boll med fin halm i buren som de kan aktivera sig med samt ligga på för extra comfort.
Träpellets
Det mest lämpliga bottenmaterialet till kanintoaletten. Ett avvikande bottenmaterial från övriga buren ger större chanser att lyckas med toaanvändningen.
 
JR Farm Sommaräng 100gJR Farm Sommaräng 100g
Härligt doftande färgglad mix av utslagna blommor och böljande ängshö. Ge som belöning eller för att det är både nyttigt och gott. Innehåll: - Morotsbitar - Ärtflingor - Svartkämpar - Ringblommor - Solrosblommor - Maskrosblad - Hibiskusblommor - Blommor från rosor
Belöning
Belöna din kanin med en godsak när den gjort rätt. Var försiktig med mängden. Särskilt till kaninungar.
 
Kaninsele soft för kaniner över 1,1 kg, flera färger!Kaninsele soft för kaniner över 1,1 kg, flera färger!
Mjuk sele i slitstark polyester med expanderande koppel, 1,2 m. Tas på snabbt och enkelt med spänne och kardborre som är fullt justerbart vid bröst och mage. Handtvättas. Halsband: 14-19cm Magomfång: 25-32 cm. Om du önskar en särskild färg, ange det när du gör din beställning =)
Kaninsele
Det går bra att använda sele redan från tidig ålder men var extra varsam mot kaninungar.
 
Hopphinder Combo JumpHopphinder Combo Jump
Längd, höjd, kryss - Välj själv... Pinnarna kan sättas på följande höjder: 7cm, 14cm, 21cm, 28cm, 35cm, 42cm, 49cm. Längden på hindret kan justeras mellan 7-92cm! Leveras med 10 stycken pinnar.


Vippbräda Agility 60cmVippbräda Agility 60cm
60x10x12cm. Roligt hinder med färgade kontaktzoner! Kaninen ska inte hoppa av brädan förrän alla tassar står på den blå sidan, använd gärna klicker för att visa att din kanin gör rätt =)


Kaninhoppning 2, 228 sidorKaninhoppning 2, 228 sidor
Boken du måste ha om du planerar att börjar hoppa med din kanin! Den tar upp alltifrån hur man lär kaninen att hoppa till vilka regler som gäller i sporten. Boken omfattar 228 sidor och är rikt illustrerad med svartvita foton. Inga förkunskaper behövs! Boken Kaninhoppning 2 är en uppdaterad version av den första utgåvan.
Kaninhinder
Det är kul att låta kaninen hoppa. Låt dock kaninen bli minst 6 månader gammal innan du börjar med hoppning på allvar.
 
SKYLT - Se upp för kaninen!SKYLT - Se upp för kaninen!
Kan användas både utomhus och inomhus - tillverkad av mycket hållbart material. Om man önskar skruva eller spika fast sin skylt på till exempel en dörr eller en port är skylten på baksidan märkt med x-märken där man sätter spiken/skruven för att skylten ska hålla så länge som möjligt. Vi erbjuder ett stort sortiment av skyltar och hittar du inte vad du söker på hemsidan, mejla oss på info@teddytassen.se så hjälper vi er utefter era önskemål.
Skylt
Varna omgivningen om att här finns det minsann en kanin!
 
Bok - Dvärgkaniner - 128 sidorBok - Dvärgkaniner - 128 sidor
Vi har låtit översätta denna fina bok till svenska och den innehåller allt du behöver veta om: - Dvärgkaniner - Raser - Skötsel - Burens inredning - Sjukdomar - Foder - Hälsa - Beteende - M.M. Lättläst med många vackra bilder. Författare: Dr Anne McBride
Bok
En bok fylld med kunskap om kaniner kan vara bra att ha till hands.
 

Totalpris för de 27 tillbehören ovan:   4097 kr

Lägg tillbehören i kundvagnen »
 
Visa paket: Small | Medium | Large | XL | XXL |

Superklipp i webbshopen

Söt Salladsskål 11 cm

Söt Salladsskål 11 cm

Keramikskål med lena sköna kanter i en ursnygg des...

44,00 kr 

(55,00 kr)
Antal:
Transportväska Bennie

Transportväska Bennie

50x30x30cm. Svart väska i nylon med extra förvarin...

379,00 kr 

(449,00 kr)
Antal:
Torkade majskolvar i bitar 300g

Torkade majskolvar i bitar 300g

Nyttigt snack med hårdare bitar av majs som därför...

39,00 kr 

(49,00 kr)
Antal:
Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

26 cm i diameter. Små kalla tassar kommer att älsk...

169,00 kr 

(229,00 kr)
Antal:
Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

59x39x30cm. Perfekt till två kaniner! Huset har t...

429,00 kr 

(499,00 kr)
Antal:
Mega Morötter 3p

Mega Morötter 3p

Jättekex att bjuda på när man vill ge något extra ...

25,00 kr 

(35,00 kr)
Antal:
Digging Tunnel 80 cm

Digging Tunnel 80 cm

Ger kaninen möjlighet att som i naturen gräva sin ...

249,00 kr 

(299,00 kr)
Antal:
Flaskborste Dubbel

Flaskborste Dubbel

En sida att använda i korken den andra till att an...

45,00 kr 

(59,00 kr)
Antal:

Nyheter i webbshopen


Heaven Hamsterbur XL

80x50x50 cm. Rymlig och smart designad bur som pas...
1 595,00 kr 
Antal:
 
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook