Startpaket XXL för kanin

Vårt största tillbehörspaket. I det här paketet får du förutom de grundläggande tillbehören även med kanintoalett en bok och ett kaninhinder.

Sitthylla

Jordbruksverket kräver att kaninen ska ha en sittplats ovan botten som inte ska räknas med i grundmåttet.

Matskål

Bör vara av keramik som de ej välter så lätt och inte kan gnaga på alternativt en matskål som sitter fast. Har du två kaniner bör de ha var sin skål.

Klosax

Kaninens klor bör klippas kort var 6:e vecka. Kan eller vill du inte klippa själv. Kom till oss så hjälper vi dig.

Kanintänkaren 22,5 cm

Kanintänkaren 22,5 cm

Strategispel för smarta kaniner! Många olika varianter på en och samma bricka. - Putta brickor åt sidan med nosen - Lyfta i spakar med tänderna - Lyfta på lock 7 gömmor i olika storlekar: 4 mindre hål - 3 cm i diameter, ca 1 cm djupa. 3 större hål - 3,5 cm i diameter, ca 1 cm djupa. Hela spelbrickan är 22,5 cm i diameter x 3 cm hög. Gummibricka på undersidan för att den ska stå mer stabilt. Häfte med tips för optimal träning medföljer i paketet. Titta gärna på youtube för mer spännande inspiration!


I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL

I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL

20x20x20cm. Din kanin måste tugga sig genom de 100% naturliga men hårda väggarna för att nå den goda blandningen av ängshö och ringblommor. De hjärtformade fönstrena hjälper din kanin lite på traven. Denna är leksak är menad att tugga sönder men låter din kanin ha otaliga timmar av aktivering, lek och stimulans innan den eventuellt är uppäten. Teddytassen rekommenderar!


Skogskluringen 40cm

Skogskluringen 40cm

Kaninen Martinis självklara val i buren! Förutom att den är kul och nyttig att gnaga på så är den också väldigt rolig att pingla med och givetvis att ta med tänderna och svinga runt. Utöver det så har träet en svag doft av russin vilket kaninerna älskar. Kul leksak som räcker länge!


Bergshö Kanintunnel XL

Bergshö Kanintunnel XL

30x20 cm. Hård ätbar tunnel som passar ypperligt att leka med, att nöta tänderna på eller att äta upp. Tunneln är tyngre och mer stabil än vanliga tunnlar tillverkade i plast. Längd: 30 cm Diameter: 20 cm Ingredienser: - Fibrer Natur - Ärtstärkelse - Bergshö Analytiskt innehåll: Protein: 2,1% Fett: 1,1% Råfiber: 43,8% Råaska: 14,4% Kalcium: 41180 mg/kg Fosfor: 440 mg/kg Natrium: 476 mg/kg


Kristall Kaninbädd 42cm

Kristall Kaninbädd 42cm

42x32x18cm. Avtorkbar bädd i konstläder med mysig uttagbar och tvättbar tjock dyna. Kronan är gjord av vackra Rhinestones kristaller! - Dynan är tvättbar i 30 grader. - Bädden är avtorkningsbar. - Antihalkskydd på undersidan bädden.

Leksaker

Kaniner mår bra av att kunna sysselsätta sig. De flesta kaniner gillar att kunna pyssla med bollar eller andra leksaker. Variera gärna leksaker i buren över tid.

Toalett

Sätt toaletten på den plats i buren där kaninen valt att uträtta sina behov. Lägg i kisset och bajset i toaletten så att kaninen associerar toaletten med kiss & bajshörnan.