Teddytassens kaningård - uppfödning av Lejonhuvad kanin, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
Kundvagnen är tom.


Butikens öppettider
Måndag 10-12 &
13-15
Tisdag 10-12 &
13-15
Onsdag 10-12 &
13-15
Tors 10-12 &
13-15
Fre 10-12 &
13-15
Lördag Bokade tider
Söndag Bokade tider

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.Välkomna!


 Vägbeskrivning »
Frågor?
Om produkter eller något annat?

Telefon
031-13 01 13

E-post:
info@teddytassen.se
Vi skickar varorna med DHL
Betala med VISA, Mastercard eller direktbetalning via din internetbank
Safe Sale - säkra betalningar med Handelsbanken

Skaffa kanin? Här är våra färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.

Tillbehörspaket - XXL

Vårt mest påkostade tillbehörspaket. Med det här paketet får kaninen riktigt lyxiga tillbehör och allt man behöver för att börja med kaninhoppning.

Kaninhus Tilde med säng!Kaninhus Tilde med säng!
39x20x29cm. Skön bädd uppe på huset!
Sitthylla
Jordbruksverket kräver att kaninen ska ha en sittplats ovan botten som inte ska räknas med i grundmåttet.
 
Teddytassens Favoritspån 300LTeddytassens Favoritspån 300L
Ersätts just nu av en större förpackning med liknande spån tills dess att ordinarie vara inkommer. Lätt att hantera, större flingor och mindre mängd småpartiklar! Spånet är inte så hoppressat som annat spån ofta är, även barn, den som har ont i händer eller är svag i sina händer kan använda detta spån utan problem. Spånet är svensktillverkat och görs i Mockfjärd, Dalarna. Vi använder Teddytassens Favoritspån till alla våra kaniner varje dag =)
Bottenmaterial
Vanligast är sågspån. Bor kaninen inomhus, överväg att använda alspån, hampaströ eller Toa-Lätt som dammar mindre och är lättare att städa bort när det hamnar utanför buren.
 
Närproducerad ekologisk halm 125LNärproducerad ekologisk halm 125L
Gyllengul med stora kraftiga mjuka strån! Ha alltid halm i bodelen samt i botten på din bur när den inte står direkt på gräs, det är mjukt förr de små tassarna och de älskar att tugga på det vilket även ger en bra sysselsättning. Halmet dämpar även spån (som man bör ha underst) från att hamna utanför buren när kaninen skuttar runt. Vikten varierar beroende på hur länge sedan det är som halmen har skördats.
Halm
Ha alltid halm i bodelen samt i botten på din bur när den inte står direkt på gräs, det är mjukt förr de små tassarna och de älskar att tugga på det vilket även ger en bra sysselsättning. Halm dämpar även spån från att hamna utanför buren.
 
Närproducerat ekologiskt hö 125LNärproducerat ekologiskt hö 125L
Höet som kommer från närliggande gårdar som vi packar själva för bästa kvalitet. Servera höet i höhäcken för att undvika att höet blir smutsigt och nedtrampat. Kaniner ska ha fri tillgång på hö. Vikten varierar något beroende på när på säsongen som höet är skördat. Vikt ca 3,5 kg. Bra att veta: När vi skickar hö packar vi säcken full och därefter komprimerar vi den med handkraft. Allt för att minska volymen och därmed fraktkostnaden.
Ska vara grönt & dofta fräscht! Vårt närproducerade hö kommer från gårdar i trakten och är av bästa kvalitet.
 
Teddytassens Nyttiga Blandfoder - LösviktTeddytassens Nyttiga Blandfoder - Lösvikt
Förnyat recept! Fullfoder för kanin! Innehåll: Pellets, linfrö, blad från jordgubbar och smultron, torkade persiljestjälkar, grönkålsstjälkar, rötter från brännässlor och maskrosor, pilkvistar, pumpafrön, torkade maskrosor med blad, torkade groblad, örter m.m Pelletsen är densamma som vi säljer i lösvikt. Vi har testat våra eget nyttiga blandfoder under 11 års tid nu och resultatet är friska sunda kaniner med glänsande pälsar! Även kunder som haft problem med sina kaniners magar är mycket nöjda med fodret då kaninerna i många fall blivit helt bra i magen! Fodret är helt utan socker! Passar alla kaniner i alla åldrar. Valfri mängd kan beställas, men de färdiga påsarna som du hittar i butiken innehåller 5 kilo vardera. OBS! Fodret innehåller/eller kan innehålla spår av nötter.
Foder
Det foder vi rekommenderar är det våra egna kaniner äter - En väl utprovad blandning av pellets och andra välsmakande ingredienser som får våra kaniner att må bra och hålla sig friska. Även den mest kräsna kanin äter vårt foder - skulle vi ha fel så köper vi tillbaka fodret av dig. Det är en garanti.
 
Salt/mineralsten med örter 2pSalt/mineralsten med örter 2p
2p med en hållare. Nyttiga örter och viktiga salter och mineraler som inte fås i normal kost.
Saltsten
Kaniner ska alltid ha tillgång till en saltsten.
 
Höhäck Svart att hänga på galler 28 cmHöhäck Svart att hänga på galler 28 cm
Passar att ha utomhus då den är lackerad och rostar därmed inte lika lätt! Vi rekommenderar att man serverar höet i en höhäck så att kaninen ej trampar i sin egen mat. Hygieniskt och praktiskt!
Höhäck
En höhäck håller ordning på höet i buren.
 
Matskål Princess 250mlMatskål Princess 250ml
Låt din kaninprinsessa få äta ur en söt och bra matskål.
Matskål
Bör vara av keramik som de ej välter så lätt och inte kan gnaga på. Har du två kaniner bör de ha var sin skål.
 
Vattenflaska Classic 600mlVattenflaska Classic 600ml
Håll ditt vatten fräscht i denna flaska med kullås. Priset avser en flaska. Bra storlek till en eller två kaniner.
Vattenflaska
600 ml är en bra storlek till dvärgkaniner! Mycket bättre än en skål som de gärna smutsar ned. 99% av alla kaniner lär sig att dricka ur flaska på ca 1 minut!
 
Klosax Proffs 16,5cmKlosax Proffs 16,5cm
En riktigt bra klosax från Moser/Wahl. 16,5cm lång med fjädrande handtag. Det är denna modell vi själva använder.
Klosax
Kaninens klor bör klippas kort var 6:e vecka. Kan eller vill du inte klippa själv. Kom till oss så hjälper vi dig.
 
Toalettspade MED påsar!Toalettspade MED påsar!
Funktionell spade där du alltid vet var påsarna till det smutsiga finns - I toppen på spaden! Flera färger. 20 påsar ingår.
Spade
Du behöver en spade för att enkelt kunna städa buren.
 
Transportbur Linus Open - Pink ShadowTransportbur Linus Open - Pink Shadow
50x33x35cm Snygg transportbur i tålig plast. Öppning i taket för säkrare upptagning. Kaninen känner sig mindre instängd då det är många lufthål även i taket. Stålgaller framtill. Handtagen kan du fälla ner i plasten. TIPS: När du kör med kaninen i bilen kan du trä igenom bilbältet genom handtaget för att få transportburen att sitta säkert under färden.
Transportbur
Ett måste om man är tvungen ta kaninen till veterinären eller åka på semester. Vi rekommenderar en transportbur med öppningsbar lucka även i taket då det underlättar mycket.
 
Aktiveringstub klurig 14 cmAktiveringstub klurig 14 cm
Något mer avancerad än de runda bollarna då det krävs en viss teknik för att få ut godbitarna som man fyller röret med. Sysselsätter din kanin i många timmar!


I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XLI Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL
20x20x20cm. Din kanin måste tugga sig genom de 100% naturliga men hårda väggarna för att nå den goda blandningen av ängshö och ringblommor. De hjärtformade fönstrena hjälper din kanin lite på traven. Denna är leksak är menad att tugga sönder men låter din kanin ha otaliga timmar av aktivering, lek och stimulans innan den eventuellt är uppäten. Teddytassen rekommenderar!


Trägirlang Hjärta - 100% KaninvänligTrägirlang Hjärta - 100% Kaninvänlig
Mysig trägirlang som är tillverkad av 100% djurvänligt material som helt enkelt går att äta upp. Det kommer dock att ta din kanin många långa dagar att tugga upp hela girlangen då den består av 11 stycken bitar som mäter hela 29x4 cm tillsammans! Girlangen kan hängas i buren eller i taket med hjälp av de säkra och smart fästena som finns i båda ändar. Din kanin kommer aldrig att kunna ta ner denna girlang själv vilket i sig kan roa och stimulera den mest uttråkade kanin till lek och gnag. Hela girlangen som bitarna sitter på är av stål och kan därmed inte förstöras. Från ända till ända mäter den 41 cm. Rolig smart och söt nyhet som uppskattas av hela familjen!


Tutti Corny Majsgömma med skruvfästeTutti Corny Majsgömma med skruvfäste
19x7x10cm. Fäst plattan på lämplig höjd i buren så att det blir lagom svårt att komma åt de tre leksakerna som är instoppade i de tre hålen på ovansidan. Brickan är tillverkad i trä och flätade majsblad. Det som är färgat är av naturliga färger och ätbart. Leksakerna är ca 9x4 cm och kan lekas med var för sig. Smart skruvfäste medföljer! Tips: Fäst majsgömman ca 10 cm upp från marken, den blir då mer frestande att gnaga på och leka med.


Polar Mysbädd 42cmPolar Mysbädd 42cm
42x33x9cm. Superskön skön bädd i polyester med halkfri botten. Tvättbar i 30 grader. Färg: Ljusgrå/silver med vinröd tass.
Leksaker
Kaniner mår bra av att kunna sysselsätta sig. De flesta kaniner gillar att kunna pyssla med bollar eller andra leksaker. Variera gärna leksaker i buren över tid.
 
Kalksten Maskros 180gKalksten Maskros 180g
Kalk är en viktigt beståndsdel för ett starkt och friskt skelett. Vi rekommenderar kalk till alla kaniner men framförallt till digivande mammor samt till kaninungar.
Kalksten
Kaniner mår bra av ett extra tillskott av kalk de första 6 månaderna av sitt liv.
 
Pälsvårds Trio - 3 möjligheter!Pälsvårds Trio - 3 möjligheter!
Set om borste, kam och karda. Nu kan alla i familjen ta om kaninens päls på bästa sätt utan att behöva dela på verktygen.
Kam
Kamma gärna din kanin och hjälp den att hålla sig fin. Glöm inte att kamma runt rumpan.
 
Kanintoalett Trixie - Flera färger!Kanintoalett Trixie - Flera färger!
36x30x21 cm. Högre i bakkant än andra modeller. Praktiskt clips att fästa i buren om kaninen kastar runt med toaletten. Toaletten finns i flera fina färger. - Grön - Turkos - Cerise Om du önskar en särskild färg på din toalett anger du det när du gör din beställning så försöker vi att ordna det =)
Toalett
Sätt toaletten på den plats i buren där kaninen valt att uträtta sina behov. Lägg i kisset och bajset i toaletten så att kaninen associerar toaletten med kiss & bajshörnan.
 
Kattsand Vitakraft Compact Ultra 8kgKattsand Vitakraft Compact Ultra 8kg
Finare klumpbildande sand med bra uppsugningsförmåga! För att få din kanin rumsren gör så här: 1. Låt kaninen själv välja vilket hörn som den är mest bekväm att göra ifrån sig i. 2. Ställ toaletten med kattsand i - i det valda hörnet och lägg i kaninens avföring, både pluttar och urin så att toaletten tar efter kaninens lukt. Städa inte på två dagar - ju mer toaletten luktar kaninen, ju större chans att den vänjer sig. 3. Om det hamnar pluttar utanför lådan så lägg tillbaka dessa i toaletten så att kaninen har sin lukt samlad. 4. Efter två dagar så ska du börja städa toaletten en gång om dagen, allt som hamnar utanför läggs återigen i toan. 5. När kaninen vant sig vid att gå i det utvalda hörnet där toaletten står kan du städa den som vanligt, det vill säga 1-2 gånger om dagen vilket minimerar lukten som bäst. LYCKA TILL! Kartongmått: 27 x 28,5 x 12,5 cm. Starkt handtag i toppen av kartongen! Enligt tillverkaren ska sanden vara mycket dryg och man ska endast behöva 20% gentemot annan sand. 8 kilo av Compact Ultra motsvarar 40 kilo vanlig sepiolitbaserad sand. Denna sand binder lukt omedelbart.
Kattsand
Det mest lämpliga bottenmaterialet till kanintoaletten. Ett avvikande bottenmaterial från övriga buren ger större chanser att lyckas med toaanvändningen.
 
Rollis Ängsparty 500g!Rollis Ängsparty 500g!
Sockerfria söta små ringar att ge som belöning eller för att skämma bort... Räcker länge! Ängsgodis rikt på c-vitamin och hälsosamma råfibrer. Produkten är kalciumfattig. Innehåll: Spannmål Vegetabiliska biprodukter Grönsaker Mineraler
Belöning
Belöna din kanin med en godsak när den gjort rätt. Var försiktig med mängden. Särskilt till kaninungar.
 
Kaninsele soft för kaniner över 1,1 kg, flera färger!Kaninsele soft för kaniner över 1,1 kg, flera färger!
Mjuk sele i slitstark polyester med expanderande koppel, 1,2 m. Tas på snabbt och enkelt med spänne och kardborre som är fullt justerbart vid bröst och mage. Handtvättas. Halsband: 14-19cm Magomfång: 25-32 cm. Om du önskar en särskild färg, ange det när du gör din beställning =)
Kaninsele
Det går bra att använda sele redan från tidig ålder men var extra varsam mot kaninungar.
 
Hopphinder Combo JumpHopphinder Combo Jump
Längd, höjd, kryss - Välj själv... Pinnarna kan sättas på följande höjder: 7cm, 14cm, 21cm, 28cm, 35cm, 42cm, 49cm. Längden på hindret kan justeras mellan 7-92cm! Leveras med 10 stycken pinnar.


Vippbräda Agility 60cmVippbräda Agility 60cm
60x10x12cm. Roligt hinder med färgade kontaktzoner! Kaninen ska inte hoppa av brädan förrän alla tassar står på den blå sidan, använd gärna klicker för att visa att din kanin gör rätt =)


Kaninhoppning 2, 228 sidorKaninhoppning 2, 228 sidor
Boken du måste ha om du planerar att börjar hoppa med din kanin! Den tar upp alltifrån hur man lär kaninen att hoppa till vilka regler som gäller i sporten. Boken omfattar 228 sidor och är rikt illustrerad med svartvita foton. Inga förkunskaper behövs! Boken Kaninhoppning 2 är en uppdaterad version av den första utgåvan.
Kaninhinder
Det är kul att låta kaninen hoppa. Låt dock kaninen bli minst 6 månader gammal innan du börjar med hoppning på allvar.
 
SKYLT - Se upp för kaninen!SKYLT - Se upp för kaninen!
Kan användas både utomhus och inomhus - tillverkad av mycket hållbart material. Om man önskar skruva eller spika fast sin skylt på till exempel en dörr eller en port är skylten på baksidan märkt med x-märken där man sätter spiken/skruven för att skylten ska hålla så länge som möjligt. Vi erbjuder ett stort sortiment av skyltar och hittar du inte vad du söker på hemsidan, mejla oss på info@teddytassen.se så hjälper vi er utefter era önskemål.
Skylt
Varna omgivningen om att här finns det minsann en kanin!
 

Totalpris för de 27 tillbehören ovan:   3599 kr

Lägg tillbehören i kundvagnen »
 
Visa paket: Small | Medium | Large | XL | XXL |

Nyheter i webbshopen


Travel Pet New 60cm Large

60x38x36,5 cm. Snygg stor bur till ett snyggt pris...
349,00 kr 
Antal:

Drömma Marsvinssäng

25x19,5x13,5cm. Bädda i din älsklings favoritfärge...
149,00 kr 
Antal:

Söt Salladsskål 11 cm

Keramikskål med lena sköna kanter i en ursnygg des...
49,00 kr 
Antal:

Locking Crock Matskål XL 600ml

Till kaniner som välter sin matskål! Perfekt sm...
79,00 kr 
Antal:

Jippie Belöningsträd med nypor

Tränar kaninens förmåga att hålla balansen och akt...
179,00 kr 
Antal:

Värmepaddan Cuddlesafe 21 cm - Värms i micron!

21 cm i diameter. Små kalla tassar kommer att älsk...
189,00 kr 
Antal:

Stort Marsvinshus med Ramp

50x38x25cm med terass-räcke. Huset har 2 ingån...
349,00 kr 
Antal:

Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

59x39x30cm. Perfekt till två kaniner! Huset har t...
449,00 kr 
Antal:

Majskolvskotte att skruva på galler 9,5cm

9,5x4cm. Kaninen älskar den och det blir en fin de...
39,00 kr 
Antal:

Hamsterboll i pil med bjällror 4 cm

Leksak som inte väger något att kasta runt med men...
19,00 kr 
Antal:

Värmebevarande Fäll 60x40 cm

Fäll som bevarar kaninens kroppsvärme och avger vä...
149,00 kr 
Antal:

Klisterdekal - Rädda oss vid fara!

8,6x6,5cm. Mycket tålig - vi har haft vår dekal ut...
29,00 kr 
Antal:

Kaninkompisen Åsnan Ior 21 cm

Många kaniner gillar att leka med gosedjur och den...
79,00 kr 
Antal:

Bergshö-Bars med olika smaker 150g

Knapriga hälsosamma kanin-bars bestående av nyttig...
59,00 kr 
Antal:

Fyrklöverns Lyckohjärtan 4st

Med smak av glädje, örter och grönsaker. Att ge...
36,00 kr 
Antal:

Äppelkuber bakade med fullkorn 8 st

Ljuvliga små bakverk som gör pälsen skinande vacke...
49,00 kr 
Antal:

Maskroskuber bakade med fullkorn 8 st

Ljuvliga små bakverk som gör pälsen skinande vacke...
49,00 kr 
Antal:

Knapriga Bärnallar 11 st

Vilda smaker i söt förpackning! 11 små nallar i...
29,00 kr 
Antal:

Morotspuckar för optimal tandnötning 9st

Ca 5x0,8 cm. Goda hårda puckar för att förena nytt...
49,00 kr 
Antal:

Eco Hamstervilla i trä 60cm

60x34x49cm. Tillverkad av trä fån Tree Friends egn...
1 295,00 kr 
Antal:

Smart Kaninbur i tålig plast 134 cm

134x73x110cm med bodel i trä. För dig som tröttnat...
3 195,00 kr 
Antal:

Tyngre matskål Guinea Pig

250 ml. Lena sköna kanter att vila hakan på. Sö...
89,00 kr 
Antal:

Reflex Kaninsele XL med koppel 2-4 kg

Sele och koppel med insydda reflexer. Passar stö...
89,00 kr 

Eco Matskål från växtfibrer - Blå 11 cm

Tillverkad av fibrer från bambu & risbuskar! Er...
79,00 kr 
Antal:

Eco Matskål från växtfibrer - Rosa 11 cm

Tillverkad av fibrer från bambu & risbuskar! Er...
79,00 kr 
Antal:

Vegetarisk Tuggpinne XL till kanin 16cm

Nyttig nyhet som varar längre! Priset är per s...
19,00 kr 
Antal:

Grönsakssnurran 23cm

Spetta grönsakerna och häng mitt i buren för ett a...
39,00 kr 
Antal:

Hypno Running Space 28 cm

28 cm tystgående med plastränder för bättre grepp....
139,00 kr 
Antal:

Våtservetter som neutraliserar dofter 15st

Återförslutningsbar förpackning! Använd de mild...
33,00 kr 
Antal:

Kaninpropellern Spinning MED gallerfäste

Förenar naturliga instinker med naturligt gott nöj...
159,00 kr 
Antal:

Fem Små Delikatesser - Gourmet Style

Utsökta att bjuda på när du vill bjuda din kaninvä...
119,00 kr 
Antal:

Aloha Transportbur 47 cm - Flera färger på detaljerna

47x32x29 cm. Snyggt designad med god luftcirkulati...
159,00 kr 
Antal:

Supreme Doseringsspruta till Critical Care 15 ml

Passar till färdigblandad Critical Care med mera. ...
39,00 kr 
Antal:

No Trubbel Höhäck att hänga på galler 25 cm

Höhäcken som inte går att sitta i! Passar perfe...
59,00 kr 
Antal:

Äppelträdgården 75g

Färska pinnar, naturliga blad och superdelikata äp...
45,00 kr 
Antal:

Jumbo Kaninbur 205 cm

Största inomhusburen på marknaden! 205x60x50cm. D...
1 995,00 kr 
Antal:
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook