Teddytassens kaningård - uppfödning av Lejonhuvad kanin, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
Kundvagnen är tom.


Butikens öppettider
Måndag 10-12 &
13-15
Tisdag 10-12 &
13-15
Onsdag 10-12 &
13-15
Torsdag 10-12 &
13-15
Fre 10-12 &
13-15
Lördag Bokade tider
Söndag Bokade tider

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.Välkomna!

 Vägbeskrivning »
Frågor?
Om produkter eller något annat?

Telefon
031-13 01 13

E-post:
info@teddytassen.se
Vi skickar varorna med DHL
Betala med VISA, Mastercard eller direktbetalning via din internetbank
Safe Sale - säkra betalningar med Handelsbanken

Skaffa kanin? Här är våra färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.

Tillbehörspaket - XL

I det här paketet får du förutom de grundläggande tillbehören även med kanintoalett och ett kaninhinder.

Lena Kaninhus med rundade kanterLena Kaninhus med rundade kanter
40x20x23 cm. Svarvat trähus i massivt trä. Mycket vackert hantverk! Runda fina kanter.
Sitthylla
Jordbruksverket kräver att kaninen ska ha en sittplats ovan botten som inte ska räknas med i grundmåttet.
 
Chipsi Hampaströ 30LChipsi Hampaströ 30L
Hampaströ har en mycket bra uppsugningsförmåga och dammar mindre än vanligt spån.
Bottenmaterial
Vanligast är sågspån. Bor kaninen inomhus, överväg att använda alspån, hampaströ eller Toa-Lätt som dammar mindre och är lättare att städa bort när det hamnar utanför buren.
 
Prestige Halm 2,5 kgPrestige Halm 2,5 kg
Pressad halm. Halmen gör så att spånet inte fastnar lika enkelt i pälsen samt sysselsätter din kanin som definitivt kommer att tycka om den nya mysfaktorn i buren! OBS! Bilden visar Vadigrans Halm som kommer att ersätta Prestiges halm framöver. Tills lagret är slut kommer dock Prestige halm att skickas till dig som kund.
Halm
Ha alltid halm i bodelen samt i botten på din bur när den inte står direkt på gräs, det är mjukt förr de små tassarna och de älskar att tugga på det vilket även ger en bra sysselsättning. Halm dämpar även spån från att hamna utanför buren.
 
Närproducerat ekologiskt hö 125LNärproducerat ekologiskt hö 125L
Höet som kommer från närliggande gårdar som vi packar själva för bästa kvalitet. Servera höet i höhäcken för att undvika att höet blir smutsigt och nedtrampat. Kaniner ska ha fri tillgång på hö. Vikten varierar något beroende på när på säsongen som höet är skördat. Vikt ca 3,5 kg. Bra att veta: När vi skickar hö packar vi säcken full och därefter komprimerar vi den med handkraft. Allt för att minska volymen och därmed fraktkostnaden.
Ska vara grönt & dofta fräscht! Vårt närproducerade hö kommer från gårdar i trakten och är av bästa kvalitet.
 
Teddytassens Nyttiga Blandfoder - LösviktTeddytassens Nyttiga Blandfoder - Lösvikt
Förnyat recept! Fullfoder för kanin! Innehåll: Pellets, linfrö, blad från jordgubbar och smultron, torkade persiljestjälkar, grönkålsstjälkar, rötter från brännässlor och maskrosor, pilkvistar, pumpafrön, torkade maskrosor med blad, torkade groblad, örter m.m Pelletsen är densamma som vi säljer i lösvikt. Vi har testat våra eget nyttiga blandfoder under 11 års tid nu och resultatet är friska sunda kaniner med glänsande pälsar! Även kunder som haft problem med sina kaniners magar är mycket nöjda med fodret då kaninerna i många fall blivit helt bra i magen! Fodret är helt utan socker! Passar alla kaniner i alla åldrar. Valfri mängd kan beställas, men de färdiga påsarna som du hittar i butiken innehåller 5 kilo vardera. OBS! Fodret innehåller/eller kan innehålla spår av nötter.
Foder
Det foder vi rekommenderar är det våra egna kaniner äter - En väl utprovad blandning av pellets och andra välsmakande ingredienser som får våra kaniner att må bra och hålla sig friska. Även den mest kräsna kanin äter vårt foder - skulle vi ha fel så köper vi tillbaka fodret av dig. Det är en garanti.
 
Salt/mineralsten med örter 92g med hållareSalt/mineralsten med örter 92g med hållare
Vi rekommenderar att alla kaniner har tillgång till en salt/mineralsten då det är viktigt med tillskott under tex fällningsperioder och sommartider, men även vid dräktighet och uppväxt. 50g ska hålla i ca 4 månader, går den åt snabbare bör man byta foder.
Saltsten
Kaniner ska alltid ha tillgång till en saltsten.
 
Matskål Kaninchen 11,5cmMatskål Kaninchen 11,5cm
Stilren matskål i porslin som passar till de flesta färger på bur.
Höhäck
En höhäck håller ordning på höet i buren.
 
Honey Hopper Matskål 11 cmHoney Hopper Matskål 11 cm
Matskål i porslin. Rundad kant gör det skönt för kaninen att äta ut matskålen.
Matskål
Bör vara av keramik som de ej välter så lätt och inte kan gnaga på. Har du två kaniner bör de ha var sin skål.
 
Vattenflaska Classic 600mlVattenflaska Classic 600ml
Håll ditt vatten fräscht i denna flaska med kullås. Priset avser en flaska. Bra storlek till en eller två kaniner.
Vattenflaska
600 ml är en bra storlek till dvärgkaniner! Mycket bättre än en skål som de gärna smutsar ned. 99% av alla kaniner lär sig att dricka ur flaska på ca 1 minut!
 
Klotång Zolux 13cmKlotång Zolux 13cm
Greppvänlig liten klotång med autostopp för att förhindra att man klipper klon för kort. Tillverkad i Frankrike. Färg: Grön eller blå. TIPS: Du bör klippa din kanins klor var sjätte vecka. Då håller sig pulpan lagom lång och klon blir heller inte så vass. En för lång klo kan beroende på vinkel växa tillbaka in i kaninens tass vilket orsakar ett fruktansvärt onödigt lidande!
Klosax
Kaninens klor bör klippas kort var 6:e vecka. Kan eller vill du inte klippa själv. Kom till oss så hjälper vi dig.
 
Toalettspade MED påsar!Toalettspade MED påsar!
Funktionell spade där du alltid vet var påsarna till det smutsiga finns - I toppen på spaden! Flera färger. 20 påsar ingår.
Spade
Du behöver en spade för att enkelt kunna städa buren.
 
Cotton Candy Open TransportburCotton Candy Open Transportbur
L:55xB:33,5xH:35,5cm. Öppningen i taket underlättar all hantering in och ut ur transportburen och gör så att kaninen känner sig mindre instängd eftersom att transportburen blir ljusare och kaninen kan se ut. Transportburen går även att öppna framtill. Instruktion för hur du sätter ihop transportburen medföljer. Transportburen är tillverkad i Italien.
Transportbur
Ett måste om man är tvungen ta kaninen till veterinären eller åka på semester. Vi rekommenderar en transportbur med öppningsbar lucka även i taket då det underlättar mycket.
 
Aktiveringskotte med hål 11cmAktiveringskotte med hål 11cm
11x6x6cm. Fyll träkotten med gottigottgott och din kanin kommer att ha att göra en längre stund och därmed bli trött på rätt sätt eftersom att kaninen kommer att behöva klura ut hur varje bit ska komma ut ur gömslet.


Morotskotte att skruva på galler 9cmMorotskotte att skruva på galler 9cm
9x4cm. Kaninen älskar den och det blir en fin detalj i kaninens bur! Våra kaniner sliter denna produkt med glädje och den håller länge men blir ändå inte mindre intressant för det. Teddytassen Rekommenderar! Smart skruvfäste som passar i alla sorters nät och galler! Tips: Sätt fast trä-moroten på ca 15 cm höjd för att stimulera din kanin att gnaga på den.


Stor tålig boll med pingla 13,5 cmStor tålig boll med pingla 13,5 cm
Alla våra kaniner har denna boll i sin bur! Stor rolig boll som tåls att slängas med! Som inte sjunker ner och fastnar i spån och halmen som mindre bollar kan göra.


Äpplehöjdaren Woody 32cmÄpplehöjdaren Woody 32cm
Äpple i trä att gnaga på och leka med. Smart locking fäste att hänga på galler eller i taket på buren. Målad med halt naturlig färg! Äpplets mått är 9x9x7,5 cm. Hängaren längd är 25 cm.


Hängmatta med plysch 45x45cmHängmatta med plysch 45x45cm
Mysig och populär hängmatta med härlig plysch invändigt. Tvättbar 30C.
Leksaker
Kaniner mår bra av att kunna sysselsätta sig. De flesta kaniner gillar att kunna pyssla med bollar eller andra leksaker. Variera gärna leksaker i buren över tid.
 
Kalksten Morot 190gKalksten Morot 190g
Kalk är en viktigt beståndsdel för ett starkt och friskt skelett. Vi rekommenderar kalk till alla kaniner men framförallt till digivande mammor samt till kaninungar.
Kalksten
Kaniner mår bra av ett extra tillskott av kalk de första 6 månaderna av sitt liv.
 
Borste Deluxe 20 cmBorste Deluxe 20 cm
Bra borste med bra ergonomiskt grepp! Passar till alla sorters pälsar.
Kam
Kamma gärna din kanin och hjälp den att hålla sig fin. Glöm inte att kamma runt rumpan.
 
Kanintoalett Trixie - Flera färger!Kanintoalett Trixie - Flera färger!
36x30x21 cm. Högre i bakkant än andra modeller. Praktiskt clips att fästa i buren om kaninen kastar runt med toaletten. Toaletten finns i flera fina färger. - Grön - Turkos - Cerise Om du önskar en särskild färg på din toalett anger du det när du gör din beställning så försöker vi att ordna det =)
Toalett
Sätt toaletten på den plats i buren där kaninen valt att uträtta sina behov. Lägg i kisset och bajset i toaletten så att kaninen associerar toaletten med kiss & bajshörnan.
 
Kattsand Ultra Clump 7,5kgKattsand Ultra Clump 7,5kg
Klumpbildande fin kattsand av bra kvalitet! Smidigt handtag i toppen av förpackningen.
Kattsand
Det mest lämpliga bottenmaterialet till kanintoaletten. Ett avvikande bottenmaterial från övriga buren ger större chanser att lyckas med toaanvändningen.
 
Morotsmums 300g - Tandvänliga!Morotsmums 300g - Tandvänliga!
100% morot! Unikt formade för att hjälpa djurens tänder att nötas på rätt sätt. Innehåller mycket vitamin A. Ge som belöning, för att det är nyttig eller bara för att din kanin kommer att älska dem... Innehåll: 100% morot! Protein: 7,3% Fett: 1,5% Råfiber: 26,3% Råaska: 5,6%
Belöning
Belöna din kanin med en godsak när den gjort rätt. Var försiktig med mängden. Särskilt till kaninungar.
 
Baby Bunny sele & koppel 120 cm till kaninungar och kaniner <1,9kgBaby Bunny sele & koppel 120 cm till kaninungar och kaniner <1,9kg
Liten sele som passar kaninungar samt kaniner som väger mindre än 1,8 kg. Snabblås och 120cm koppel. Finns i ljusblå, rosa, röd och svart med kaninmotiv.
Kaninsele
Det går bra att använda sele redan från tidig ålder men var extra varsam mot kaninungar.
 
Tinka Kaninhinder 4 pinnarTinka Kaninhinder 4 pinnar
88x32cm. 4 pinnar som är 80,5 cm medföljer.
Kaninhinder
Det är kul att låta kaninen hoppa. Låt dock kaninen bli minst 6 månader gammal innan du börjar med hoppning på allvar.
 

Totalpris för de 24 tillbehören ovan:   2502 kr

Lägg tillbehören i kundvagnen »
 
Visa paket: Small | Medium | Large | XL | XXL |

Superklipp i webbshopen

Bok - Dvärgkaniner - 128 sidor

Bok - Dvärgkaniner - 128 sidor

Vi har låtit översätta denna fina bok till svenska...

79,00 kr 

(119,00 kr)
Antal:
Kaninhindret Höjdaren

Kaninhindret Höjdaren

70x35x5cm. Sött litet hinder där du med de 5 medfö...

249,00 kr 

(299,00 kr)
Antal:
Naturrulle Pumpa 200g

Naturrulle Pumpa 200g

Naturrulle med nyskördad pumpa och morot för natur...

35,00 kr 

(45,00 kr)
Antal:
Hårdpressad majs som håller länge! 2p

Hårdpressad majs som håller länge! 2p

För den avancerade gnagaren eller som nyttig godbi...

47,00 kr 

(59,00 kr)
Antal:

Nyheter i webbshopen


Rabbit Dream Kanin/Hönsbur XXL

FÖRBOKAS FÖR LEVERANS Preliminärt V.20 - L:227 ...
3 795,00 kr 
Antal:

Tussilago Kaninvilla 230cm

FÖRBOKAS FÖR LEVERANS Preliminärt V.25 - 230x10...
4 395,00 kr 
Antal:

Tussilago Junior Kaninvilla 182cm

FÖRBOKAS FÖR LEVERANS Preliminärt V.25 - 182x90...
3 595,00 kr 
Antal:

Pegasus Hamsterbur - Rosa/Lila

50x36x47cm. Passar både till dvärghamster och guld...
795,00 kr 
Antal:

Vegetarisk Tuggis - Sköldpadda 8 cm

Mycket hård för nötning av tänder på ett gott och ...
19,00 kr 
Antal:
 
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook