KUNSKAP

Vilken matskål ska jag välja?

Det finns en matskål som alla älskar till utseendet men visste du att de också har olika egenskaper? Visste du också att marsvin brukar dela på det mesta men vill gärna ha varsina matskålar på grund av att den ena kommer att vilja bestämma i buren och därmed också äta maten först vilket man undviker genom att de äter med en bits avstånd till varandra. Då får alla marsvinen möjlighet att bli både mätta och ostressade och behöver inte bråka om just det.

Keramikskålar är ofta lite tyngre och passar den lite mer klumpiga eller aktiva marsvinet som gärna puttar omkull sin matskål i tid och otid. Den passar även till marsvinet som biter på sin matskål då keramik håller längre än plast.

De ergonomiska skålarna passar även marsvinsungar då de är lägre i ena änden vilket passar marsvin med korta ben bättre.

Matskålen är just den artikel som man i familjen kan vara mest oenig om och är ofta den som man pratar om längst innan man bestämmer sig för vilken eller vilka det i slutändan ska bli som får följa med familjen hem. =)

Superklipp just nu

Erbjudanden på Instagram och Facebook

Vill du få råd, tips, erbjudanden och söta bilder eller videos på kaniner? Följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Instagram Facebook

Nya produkter


KANINER
Kommande kullar
Kaninbevakaren
Facebookrecensioner
Recensioner på Google