KUNSKAP

Vilken modell av mys bör jag välja till mitt marsvin?

Mysiga marsvin tycker oftast om de bäddar som är byggda som en igloo, de kan sjunka ner i mitten av den mysiga dynan med tassarna rakt ut i vädret och bara slappna av... Dynan är ofta förankrad i själva bädden för att inte råka lossna helt under en busigare lek.

Soffpotatisar tycker oftast om de bäddar som är fyrkantiga med mycket fluff, välj en storlek där marsvinet kan få möjlighet att ligga raklång utan att benen och tassarna behöver sticka ut onödigt mycket.

I knäet passar de runda enklare modellerna bäst. Det skyddar kläderna från päls och barnens hud från vassa klor. Win-win som även gör det mer mysigt för marsvinet att vistas i knäet, kanske framför en bra film men kom ihåg att en vuxen behöver övervaka situationen så att inte marsvinet kan trilla ner och skada sig.

Är dina marsvin mycket frigående så har du större möjlighet att välja variant oavsett hur den ser ut i formen. Våra särskilt utvalda supermoderna marsvinsmöbler är extra stabila och håller formen oavsett vad som händer. De är också byggda för att passa in i de flesta hem.

I transportburen passar den mysiga marsvinsdynan med antihalkbotten bäst för en säker transport.

Superklipp just nu

Nya produkter


KANINER
Kommande kullar
Facebookrecensioner
Recensioner på Google