KUNSKAP

Varför burens originaltak inte alltid räcker till

De flesta kaninburar tillverkas i Asien och säljs sedan världen över där de inte har samma bistra klimat som oss i Sverige. Inte heller lagar och krav är desamma i resten av världen som de som vi har här hos oss varför Sverige som är litet land på kartan inte alltid kan få tillgång ett så stort utbud av burar som man kunde önska. Vi på Teddytassen jobbar mycket med att etablera kontakter världen över där vi löpande diskuterar våra önskemål och tankar kring att göra Sveriges kommande kaninburar både större och bättre efter hand. Det är inte alltid helt lätt då Sverige är en liten marknad men vi ser att det varje år kommer nyheter som vi faktiskt varit med och funderat i kring vilket är mycket positivt även om de ofta lämnar mycket kvar att önska.

En brist på många kaninburar är att de som har ett plattare tak har ett alldeles för kort utstick bakåt vilket leder till att regn och snö rinner längs med bakstycket som blir fult i förtid istället för att rinna bort och ned bakom buren vidare ned på marken. Vi erbjuder ett extratak som man monterar över det befintliga taket som leder bort vätan från buren istället för att fukten istället letar sig in i springor och förstör träet i buren i förtid. Vårt tak levereras med anpassade skruvar så det är alltid ett komplett kit som man får hem när man beställer denna produkt. Taket förlänger burens livslängd avsevärt om buren är placerad där väder och vind kommer åt den!

  • Plasttak till kaninburar

    Nu kan du enkelt förlänga livslängden på din kaninbur med våra kompletta plastta...

    299 kr
    Online|Butik & avh.  

Superklipp just nu

Följ oss på Instagram

Erbjudanden på Instagram och Facebook

Vill du få råd, tips, erbjudanden och söta bilder eller videos på kaniner? Följ oss gärna på Instagram, Facebook och Youtube.

Instagram Facebook Youtube
KANINER
Kommande kaniner
Kaninbevakaren
Facebookrecensioner
Recensioner på Google