KUNSKAP

För att få din hamster att tycka om sin sele så krävs det att den förknippar den med något trevligt. Det kan till exempel i början var en promenad inomhus där den får undersöka efter egna tankar och tycke. Bjud gärna på något gott direkt när selen kommit på vilket gör att din hamster kommer att förstå att selen betyder något gott och någonting bra! Se till att selen sitter som den ska så att hamstern inte på något sätt kan ta sig ur selen men observera att den heller inte ska sitta för hårt så att den ger hamstern obehag. När ni kommit överens om att kopplet betyder att något kul ska hända och även är helt säkra på hur kopplet ska sitta på bästa sätt så kan ni ta det hela vidare och även testa utomhus under ordnade former. För säkerhetens skull bör du ändå ha en hamsterhage runt vistelseområdet ifall att hamstern skulle råka komma lös.

När allt fungerar så finns det många klipp med lyckliga hamstrar som springer runt nästan fritt i sin sele och det är ju guld värt både för hamster och dess familj.

  • Hamstersele soft

    Passar guldhamster. Hals: 10-15 cm Midja: 15-20,3 cm Färger: Marinblå samt ...

    99 kr
    Skickas omgående| Finns i butik

Superklipp just nu

Följ oss på Instagram

Erbjudanden på Instagram och Facebook

Vill du få råd, tips, erbjudanden och söta bilder eller videos på kaniner? Följ oss gärna på Instagram, Facebook och Youtube.

Instagram Facebook Youtube

Teddytassen har öppnat en obemannad butik!

I vår nya butik som öppnade den 27 april kan du låsa upp dörren med mobilt Bank-ID, välja varor och därefter självscanna och betala i kassan alldeles på egen hand. Butiken har öppet 7-22, ALLA dagar i veckan!

Så här funkar det!