Semlan (Kastrerad) & Tindra (Kastrerad)  SÅLD

Väldigt trevliga och mysiga kaniner som båda är kastrerade, nyligen vaccinerade mot kaninpest och gulsot samt veterinärbesiktigade i januari 2020. Semlan och Tindra har bott tillsammans sedan de var små och de ligger hela tiden bredvid varandra, de är väldigt tighta med varandra varför det är ett krav att de får fortsätta att bo tillsammans! Båda kaninerna är helt rumsrena. De är vana att vara lösa och lyssnar på särskilda lockord och kommer då gärna springandes för att se vad som erbjuds... Semlan är en gosegris, titta noga på hans vackra ögon, det skiner nästan igenom hur genomsnäll han verkligen är! Tindra är något mer reserverad men ändå väldigt timid att vara tillsammans med. Båda kaninerna kan kommandot "hopp in i buren" =) De söker ett nytt hem på grund av allergi men har blivit väldigt väl omhändertagna under hela livet varför de är snälla, bits inte, goa mot oss och goa mot varandra!

Semlan har vanlig kort päls och Tindra har en så kallad satinpäls. Man bör veta att det finns en liten andel av kaniner med denna typ av päls-gen som inte kan ta upp alla livsviktiga ämnen vilket i värsta fall kan resultera i att kaninens tänder växer snett eller att de plötsligt magrar av. Båda kaninerna är nyligen veterinärbesigtigade och har inte visat några tecken alls på sjukdom, de är för närvarande pigga och glada och fina.

Den enda noteringen som veterinären gjorde var att Semlan har en liten hudvårta bakom vänster framtass men att den inte utgör någon större risk att vara något särskilt men att man enkelt av kosmetiska skäl kan ta bort den om man så önskar.

Semlan är född 2014-08-26
Vikt: 2,66 kg

Tindra är född 2015-02-13
Vikt: 1,68 kg

Priset är för båda tillsammans och är nedsänkt på grund av pälstypen.

  • Kön: Hane
  • Född: fredag 13 februari 2015
  • Mamma: Ej angiven
  • Pappa: Ej angiven
  • Övrig info: Såld till Lisa, Halmstad
  • Pris: Semlan (Kastrerad) & Tindra (Kastrerad) är såld.

Lär dig mer om kaniner

Passar en kanin in i mitt liv

Passar en kanin in i mitt liv?

För vem passar det att ha kanin.

Checklista - Tillbehör till kanin

Att förbereda - Checklista

Innan du skaffar kanin

Raspresentation

Raspresentation

Lär dig mer om kaninraser

Hona eller hane

Hane, hona, en eller två?

Kan en kanin leva ensam?

När du får hem din kanin

När du får hem din kanin

Det här behöver du veta

Min kanin lever ensam

Min kanin lever ensam, är det ok?

Det här behöver du veta

Kommande kaninkullar

Kommande kullar - Kaninbevakaren

Kommande kullar hos Teddytassen.

Omplacering av kanin

Kaniner för omplacering

Kan någon av dem få bo hos dig?

Skaffa kanin? Vi har färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.