Teddytassens kaningård - uppfödning av kaniner, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
 

Butikens öppettider
Måndag 10-12 & 13-15
Tisdag 10-12 & 13-15
Onsdag 10-12 & 13-15
Torsdag 10-12 & 13-15
Fredag 10-12 & 13-15
Lördag Extraöppet: 10-13 Vaccinationslördag
Söndag Bokade tider

Vaccinationslördag! Lördag 27/4 kl 10-13. Vaccinera din kanin till specialpris.
Läs mer!

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.


Välkommen!

 Hitta till butiken - Vägbeskrivning »


Försäljnings och leveransvillkor - Finland

Betalningsvillkor

Våra finska kunder erbjuds säker kortbetalning via internet.

Fraktvillkor

Ditt paket levereras hem till din bostad med avisering vilket innebär att DHL ringer till er för att planera leveransen av ditt paket och du tar då emot sändningen och skriver under att varorna har kommit fram. I de fall då ni bokat dag och tid med DHL, men ej är på plats när de anländer tillkommer en avgift på 30 euro.

Vi kan även komma att skicka vissa paket med posten, allt för att det ska bli så billigt som möjligt för er kunder. Fraktpriserna varierar beroende på varornas gemensamma storlek och vikt. Du ser alltid den aktuella fraktkostnaden när du lägger till eller tar bort en vara i din kundkorg innan du påbörjar din beställning.

Så snart din sändning skickats iväg kommer du att få ett mail med sändningsnummer som du kan använda för att spåra dina paket under hela färden hem till dig. Priserna som anges på hemsidan är inklusive moms och inga andra avgifter utom vår framförhandlade fraktkostnad tillkommer och som också visas innan du bekräftar din beställning. Vi har inga dolda avgifter.

Leveranstid

Order mottagen på vardagar skickas, så långt det är möjligt redan samma dag eller vardagen efter. Leveranstiden till Finland är normalt 3-5 arbetsdagar efter att sändningen är skickad. Den angivna leveranstiden är uppskattad och vi ansvarar inte för förluster eller omkostnader som uppstått till följd av leveransförseningar, om inget annat uttryckligen skriftligt bekräftats av oss, innehållande av oss bekräftade specifikationer, till leverans sker. Ändras någon specifikation på ordern i förhållande till orderbekräftelsen kan också leveranstiden komma att ändras.

Beställningsvara

Vissa av våra varor är beställningsvaror men brukar då endast bara ta 1-7 dagar att få hem till butiken och skickas därefter snarast möjligt. På enstaka produkter är det angivet en längre leveranstid på mellan 14-21 dagar. Även för dessa produkter sker ofta leveransen fortare än väntat. Vill du veta exakt när en beställningsvara inkommer, maila till info@teddytassen.se, så hjälper vi dig.

Reklamation

Reklamationer, för synligt skadade varor ska ske omedelbart vid varans mottagande. För osynligt skadade varor ska reklamationen vara oss tillhanda inom tre dagar från att varan emottagits. Är det fel på en vara eller saknar du något i din leverans kontaktar du oss via e-post på info@teddytassen.se så hjälper vi dig tillrätta med problemet. Om vi mottager ett klagomål över en vara kommer vi att ta ställning till, om varan ska repareras, bytas ut eller om varan ska krediteras. Vi emottager inte reklamationer skickat till oss mot efterkrav. Du har enligt svensk och finsk lag 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp kontaktar du oss via e-post och beskriver er situation, först därefter är det möjligt att returnera varorna till Tedytassen. Köparen står för frakt samt att varan returneras i oskadat skick i originalförpackning. Om varan skulle vara trasig vid ankomst till Teddytassen debiteras köparen kostnaden för varan.

Transportskada

Vid Transportskador förorsakade av fraktbolaget, ska DHL:s chaufför omedelbart kontaktas och signera fraktsedeln med sitt namn samt texten ”transportskada”. Sedelns kickas till oss per e-post eller med brev, bifoga även bilder. Skadade varor får endast returneras till Teddytassen efter skriftligt avtal.

Felbeställning / Retur av varor

Vid felbeställning samt vid retur av varor får inte förpackningen vara bruten, skadad eller ändrad på något vis samt att varan ska vara helt oanvänd. Returfrakt samt emballage bekostas av köparen. Retur av varor sker på köparens ansvar. För använda, skadade eller felaktiga varor utgår ingen ersättning. Originalförpackningen utgör en väsentlig del av varans värde, vilket kan betyda att varan inte kan anses vara returnerad i samma skick om förpackningen inte är obruten. Kom därför ihåg att alltid spara förpackningen. Retur av varor sker på köparens ansvar. Köparen står för frakten. Varor, som är skadade efter mottagandet tas inte i retur.

Om du köpt varor från oss och fått fri frakt och därefter ångrar köpet och returnerar varan till oss betalar vi tillbaka vad varan kostade med avdrag för den verkliga fraktkostnaden.

Leveransvillkor

När varor som ska finnas på lager av någon anledning inte kan levereras på grund av en oväntad situation är Teddytassen inte förpligtigade till att eftersända dessa varor. Vid tillfälle av strejk, lockout eller annan form av avbrott i arbetet hos leverantörerna till en order, likaså vid krig, blockad, karantän, eldsvåda, halt väglag, trfikstopp i övrigt. Olyckshändelse, haveri eller andra oförutsedda orsaker som förhindrar eller i väsentlig grad omöjliggör orderns utförande eller dennes transport till leveransstället, är Teddytassen fri från ansvar så länge hinder består.

Sekretesspolicy

Information som vi samlar in i samband med köp, marknadsföring, tävlingar, kampanjer eller annonser i sociala medier som t ex Facebook används endast av Teddytassen. Vi delar aldrig med oss av informationen till tredje part utan ditt uttryckliga samtycke. Vill du att din information ska strykas går det att kontakta oss via telefon 031-13 01 13 eller via e-post info@teddytassen.se.

Vi behöver även dina personuppgifter för att uppfylla våra rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen etc). De personuppgifter vi behöver är: Kontaktuppgifter (t.ex. namn, e-postadress, adress och telefonnummer) och historik, personuppgifterna behövs enligt lag där vi har en rättslig förpliktelse.

Teddytassen AB
Hålan 245
449 90 Nol
Sverige

Organisationsnummer: 556869-4581

Superklipp i webbshopen

Kaninhoppnings-paketet Deluxe XL - 5 hinder plus bok, klicker & belöningsgodis

Kaninhoppnings-paketet Deluxe XL - 5 hinder plus bok, klicker & belöningsgodis

Utvecklande och spännande hopp-paket för den som ä...

1 350,00 kr 

(1 595,00 kr)
Antal:
Tropical Cool Pad XL - Kyls ner när djuret sitter på den!

Tropical Cool Pad XL - Kyls ner när djuret sitter på den!

40x30 cm. Sommaren är räddad. Lägg i buren, i hage...

119,00 kr 

(169,00 kr)
Antal:
Glasflaska Honey & Hopper 500ml

Glasflaska Honey & Hopper 500ml

Extra lång bitsäker pip och med flytande majsflott...

64,00 kr 

(79,00 kr)
Antal:
Kanintoalett Trixie - Flera färger!

Kanintoalett Trixie - Flera färger!

36x30x21 cm. Högre i bakkant än andra modeller. Pr...

35,00 kr 

(49,00 kr)
Antal:
Bärknaster Light 150g

Bärknaster Light 150g

Lyxigt goda knapriga bitar som innehåller delikata...

27,00 kr 

(39,00 kr)
Antal:
I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL

I Love Hay Cube - Aktiveringskuben XL

20x20x20cm. Din kanin måste tugga sig genom de 100...

119,00 kr 

(149,00 kr)
Antal:
Blodstopp pulver

Blodstopp pulver

Doppa hela klon i pulvret om du råkat klippa kanin...

69,00 kr 

(89,00 kr)
Antal:
Carrot Cräcker 16cm

Carrot Cräcker 16cm

Ge din kanin en utmaning genom att hänga moroten i...

25,00 kr 

(34,00 kr)
Antal:

Nyheter i webbshopen


Matskål - All you need is Love and a pet 3dl

Tyngre keramikskål med runda sköna kanter och ett ...
55,00 kr 
Antal:

Grova stjälkar av jordärtskockor 13 cm

Ca 16 hårda stjälkar i varje paket som nöter tände...
44,00 kr 
Antal:

Mumsiga Maskrosrötter 50g

Naturligt goda och lämpliga för ett naturligt slit...
48,00 kr 
Antal:

Kiwipinnar 10 stycken

Exotiskt gott med grova pinnar från kiwiträd. Gro...
39,00 kr 
Antal:

Chipsi Nesting - Bädd och Terapimaterial 50g

100% naturligt material av obehandlat trä i tunna ...
67,00 kr 
Antal:

Saga Kaninstall 255 cm

Den största kaninburen i vårt sortiment! 255 x 244...
6 995,00 kr 
Antal:

Robust trähus för utomhusbruk - Grå/Beige

NY FÄRG! 51x42x43cm. Perfekt att söka skydd i nä...
595,00 kr 
Antal:

Önska Kaninstall 278cm

L:278xB:195xH:185cm. Största kaninburen på marknad...
6 595,00 kr 
Antal:
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook