Teddytassens kaningård - uppfödning av kaniner, Hermelin och Dvärgvädur, försäljning av tillbehör till kaniner
 

Butikens öppettider
Mån 10-12 &
13-15
Tisdag 10-12 &
13-15
Onsdag 10-12 &
13-15
Torsdag 10-12 &
13-15
Fredag 10-12 &
13-15
Lördag Bokade tider
Söndag Bokade tider

Du kan hämta varor dygnet runt, även på röda dagar och helger! Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda.


Vill du besöka oss övriga dagar och tider är du välkommen att boka tid.Välkomna!

 Hitta till butiken - Vägbeskrivning »


Försäljnings och leveransvillkor - Finland

Betalningsvillkor

Våra finska kunder erbjuds säker kortbetalning via internet.

Fraktvillkor

Ditt paket levereras hem till din bostad med avisering vilket innebär att DHL ringer till er för att planera leveransen av ditt paket och du tar då emot sändningen och skriver under att varorna har kommit fram. I de fall då ni bokat dag och tid med DHL, men ej är på plats när de anländer tillkommer en avgift på 30 euro.

Vi kan även komma att skicka vissa paket med posten, allt för att det ska bli så billigt som möjligt för er kunder. Fraktpriserna varierar beroende på varornas gemensamma storlek och vikt. Du ser alltid den aktuella fraktkostnaden när du lägger till eller tar bort en vara i din kundkorg innan du påbörjar din beställning.

Så snart din sändning skickats iväg kommer du att få ett mail med sändningsnummer som du kan använda för att spåra dina paket under hela färden hem till dig. Priserna som anges på hemsidan är inklusive moms och inga andra avgifter utom vår framförhandlade fraktkostnad tillkommer och som också visas innan du bekräftar din beställning. Vi har inga dolda avgifter.

Leveranstid

Order mottagen på vardagar skickas, så långt det är möjligt redan samma dag eller vardagen efter. Leveranstiden till Finland är normalt 3-5 arbetsdagar efter att sändningen är skickad. Den angivna leveranstiden är uppskattad och vi ansvarar inte för förluster eller omkostnader som uppstått till följd av leveransförseningar, om inget annat uttryckligen skriftligt bekräftats av oss, innehållande av oss bekräftade specifikationer, till leverans sker. Ändras någon specifikation på ordern i förhållande till orderbekräftelsen kan också leveranstiden komma att ändras.

Beställningsvara

Vissa av våra varor är beställningsvaror men brukar då endast bara ta 1-7 dagar att få hem till butiken och skickas därefter snarast möjligt. På enstaka produkter är det angivet en längre leveranstid på mellan 14-21 dagar. Även för dessa produkter sker ofta leveransen fortare än väntat. Vill du veta exakt när en beställningsvara inkommer, maila till info@teddytassen.se, så hjälper vi dig.

Reklamation

Reklamationer, för synligt skadade varor ska ske omedelbart vid varans mottagande. För osynligt skadade varor ska reklamationen vara oss tillhanda inom tre dagar från att varan emottagits. Är det fel på en vara eller saknar du något i din leverans kontaktar du oss via e-post på info@teddytassen.se så hjälper vi dig tillrätta med problemet. Om vi mottager ett klagomål över en vara kommer vi att ta ställning till, om varan ska repareras, bytas ut eller om varan ska krediteras. Vi emottager inte reklamationer skickat till oss mot efterkrav. Du har enligt svensk och finsk lag 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp kontaktar du oss via e-post och beskriver er situation, först därefter är det möjligt att returnera varorna till Tedytassen. Köparen står för frakt samt att varan returneras i oskadat skick i originalförpackning. Om varan skulle vara trasig vid ankomst till Teddytassen debiteras köparen kostnaden för varan.

Transportskada

Vid Transportskador förorsakade av fraktbolaget, ska DHL:s chaufför omedelbart kontaktas och signera fraktsedeln med sitt namn samt texten ”transportskada”. Sedelns kickas till oss per e-post eller med brev, bifoga även bilder. Skadade varor får endast returneras till Teddytassen efter skriftligt avtal.

Felbeställning / Retur av varor

Vid felbeställning samt vid retur av varor får inte förpackningen vara bruten, skadad eller ändrad på något vis samt att varan ska vara helt oanvänd. Returfrakt samt emballage bekostas av köparen. Retur av varor sker på köparens ansvar. För använda, skadade eller felaktiga varor utgår ingen ersättning. Originalförpackningen utgör en väsentlig del av varans värde, vilket kan betyda att varan inte kan anses vara returnerad i samma skick om förpackningen inte är obruten. Kom därför ihåg att alltid spara förpackningen. Retur av varor sker på köparens ansvar. Köparen står för frakten. Varor, som är skadade efter mottagandet tas inte i retur.

Om du köpt varor från oss och fått fri frakt och därefter ångrar köpet och returnerar varan till oss betalar vi tillbaka vad varan kostade med avdrag för den verkliga fraktkostnaden.

Leveransvillkor

När varor som ska finnas på lager av någon anledning inte kan levereras på grund av en oväntad situation är Teddytassen inte förpligtigade till att eftersända dessa varor. Vid tillfälle av strejk, lockout eller annan form av avbrott i arbetet hos leverantörerna till en order, likaså vid krig, blockad, karantän, eldsvåda, halt väglag, trfikstopp i övrigt. Olyckshändelse, haveri eller andra oförutsedda orsaker som förhindrar eller i väsentlig grad omöjliggör orderns utförande eller dennes transport till leveransstället, är Teddytassen fri från ansvar så länge hinder består.

Sekretesspolicy

Information som vi samlar in i samband med köp, marknadsföring, tävlingar, kampanjer eller annonser i sociala medier som t ex Facebook används endast av Teddytassen. Vi delar aldrig med oss av informationen till tredje part utan ditt uttryckliga samtycke. Vill du att din information ska strykas går det att kontakta oss via telefon 031-13 01 13 eller via e-post info@teddytassen.se.

Vi behöver även dina personuppgifter för att uppfylla våra rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen etc). De personuppgifter vi behöver är: Kontaktuppgifter (t.ex. namn, e-postadress, adress och telefonnummer) och historik, personuppgifterna behövs enligt lag där vi har en rättslig förpliktelse.

Teddytassen AB
Hålan 245
449 90 Nol
Sverige

Organisationsnummer: 556869-4581

Superklipp i webbshopen

Söt Salladsskål 11 cm

Söt Salladsskål 11 cm

Keramikskål med lena sköna kanter i en ursnygg des...

44,00 kr 

(55,00 kr)
Antal:
Transportväska Bennie

Transportväska Bennie

50x30x30cm. Svart väska i nylon med extra förvarin...

379,00 kr 

(449,00 kr)
Antal:
Torkade majskolvar i bitar 300g

Torkade majskolvar i bitar 300g

Nyttigt snack med hårdare bitar av majs som därför...

39,00 kr 

(49,00 kr)
Antal:
Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

Värmepaddan Cuddlesafe XL - Värms i micron!

26 cm i diameter. Små kalla tassar kommer att älsk...

169,00 kr 

(229,00 kr)
Antal:
Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

Trähus XL med två ingångar för utomhusbruk med tjärpapptak

59x39x30cm. Perfekt till två kaniner! Huset har t...

429,00 kr 

(499,00 kr)
Antal:
Mega Morötter 3p

Mega Morötter 3p

Jättekex att bjuda på när man vill ge något extra ...

25,00 kr 

(35,00 kr)
Antal:
Digging Tunnel 80 cm

Digging Tunnel 80 cm

Ger kaninen möjlighet att som i naturen gräva sin ...

249,00 kr 

(299,00 kr)
Antal:
Flaskborste Dubbel

Flaskborste Dubbel

En sida att använda i korken den andra till att an...

45,00 kr 

(59,00 kr)
Antal:

Nyheter i webbshopen


Heaven Hamsterbur XL

80x50x50 cm. Rymlig och smart designad bur som pas...
1 595,00 kr 
Antal:
 
I webbshopen hittar du även:
50 olika sorters kaninburar för inom- och utomhusbruk »
Nyttigt kaninfoder och kaningodis »
Fyndhörna med extra billiga kanintillbehör »
Gilla oss på Facebook Gilla mig på Facebook