69,00 kr

Art nr: 103466
Webblager Säljs endast i butik
Butik   Snart i butik


Fina lite längre stjälkar av ljuvlig dill som ger din kanin en lagom belöning vid till exempel träning eller som ett lite nyttigare mellanmål.

Dill sägs även vara inflammationshämmande.

TIPS:
Till dig som längtar efter att få din kanin ännu mer tam passar dessa stjälkar alldeles ypperligt då längden på varje stjälk är precis lagom lång för att du inte ska riskera att bli biten samtidigt som din kanin vänjer sig vid att dina händer betyder något positivt.

Utöka sedan med beröring utan att hålla fast din kanin samtidigt som du matar, till slut så kommer din kanin att känna sig mycket mer bekväm med händer i sin närhet och målet ska till slut vara att den äter medan den sitter i ditt knä och samtidigt låter sig klappas.

Kom dock ihåg att alla kaniner är olika och vissa tycker inte om att bli till exempel burna i famnen. Ni får respektera varandra och jobba för att båda ska tycka att er stund tillsammans ska bli mysig och trevlig och kom ihåg att aldrig ge upp!


Mått:100 Gram
Vikt:0,1 kg

Enhetlig frakt på 79 eller 119 kr

Med undantag för några enstaka extra tunga eller skrymmande varor så kostar frakten alltid 79 eller 119 kronor oavsett hur många varor du köper!

Teddytassen har öppnat en obemannad butik!

I vår nya butik som öppnade den 27 april kan du låsa upp dörren med mobilt Bank-ID, välja varor och därefter självscanna och betala i kassan alldeles på egen hand. Butiken har öppet 7-22, ALLA dagar i veckan!

Så här funkar det!