Ronny (kastrerad hane)  TILL SALU

Ronny kom till oss tillsammans med sin bror men hette då Ronja! De kom inte överens och det visade sig sedan här hos oss att Ronja var en okastrerad hane(!). Vi fick tid hos veterinären snarast och Ronny som är det nya namnet kastrerades fredagen den 18/6 2021.
Ronny är supersnäll och älskar att gosa! Han är särskilt förtjust i att bli klappad i pannan och i öronlapparna, då tuggar han av välbehag och blundar =)

Ronny skulle bli en perfekt ersättare som hund eller katt inomhus, han är mycket renlig av sig och i och med att han är lite större så är han också aningen coolare tycker vi...

Uppdatering 31/7: Ronny flyttade in till sin nya familj i mitten av juli men tyvärr så blev det så att Ronny mest ville vara i sin bur och bli klappad där men när han fick press på sig att vara utanför buren så slutade det med att han nafsade till barnet i familjen som då blev rädd. Vi bestämde då att Ronny fick komma tillbaka till oss för att få en ny chans. Nu har Ronny denna gång endast hunnit att vara hos oss i en halv dag men han är redan nu precis som innan, helt underbar och gnuggar tänder av välbehag när man klappar honom överallt på kroppen. Vi vill tro att Ronny fortsatt kan bli någons allt men där man kanske mer accepterar att Ronny kommer ut och myser när han så själv önskar utan att man måste tvinga honom. Han är helt klappvänlig även i buren här hos oss och har innan flytten jobbat som klappkanin hos oss under tiden då han läkte från sin kastrering. Även mindre barn kunde då få klappa honom utan bekymmer. Vi tror även absolut att Ronny skulle uppskatta en kanintjej som sällskap!

Ronny behövde från början hitta ett nytt hem på grund av att familjens hund inte uppskattade kaninerna vilket blev ohållbart till slut.

Ronny är normalviktig och väger per 12/6 2021: 2,56 kilo.

Vi tror trots allt att Ronny kan bo med barn då han är klappvänlig och kommer mer än gärna fram helt frivilligt för att undersöka vad som är på gång samt om det finns något gott i sikte.

Ronny bor just nu inomhus.

  • Kön: Hane
  • Färg: Madagascar wienertecknad
  • Leveransklar: lördag 31 oktober 2020
  • Pris: 1200 kr

I priset ingår livstids rådgivning, bettfelsgaranti & lynnesgaranti.
Alla kaniner hämtas på Teddytassens Kaningård i Nol, Ale kommun, strax utanför Göteborg.
Vi skickar ej kaniner.

Om du är intresserad av att köpa Ronny (kastrerad hane) eller vill veta mer om kaninen, fyll gärna i en intresseanmälan här nedan så tar vi kontakt med dig.

Vi besvarar förfrågningarna i den ordning de inkommer.

Lär dig mer om kaniner

Passar en kanin in i mitt liv

Passar en kanin in i mitt liv?

För vem passar det att ha kanin.

Checklista - Tillbehör till kanin

Att förbereda - Checklista

Innan du skaffar kanin

Raspresentation

Raspresentation

Lär dig mer om kaninraser

Hona eller hane

Hane, hona, en eller två?

Kan en kanin leva ensam?

När du får hem din kanin

När du får hem din kanin

Det här behöver du veta

Min kanin lever ensam

Min kanin lever ensam, är det ok?

Det här behöver du veta

Kommande kaninkullar

Kommande kullar - Kaninbevakaren

Kommande kullar hos Teddytassen.

Omplacering av kanin

Kaniner för omplacering

Kan någon av dem få bo hos dig?

Skaffa kanin? Vi har färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.