Sid & Sagolina (Kastrerad kille med själsfrände)  SÅLD

Unikt tillfälle att få ta hand om 2 underbara kaniner med mycket speciella egenskaper! Sid & Sagolina fullkomligt älskar varandra och säljes endast tillsammans till ett hem där de för alltid får bo inomhus och vara lösa den mesta av tiden. Båda är rumsrena och går på toalett. Sid är en liten redan kastrerad dvärgvädur som idag väger 1,89 kilo. Han är helt orädd och vem som helst kan klappa honom då han inte är det minsta rädd för något alls. Han är otroligt stabil och känner sig i princip alltid bekväm. Han är väldigt mån om Sagolina och putsar henne mer än gärna. Läs mer...

Sagolina är en lejonhuvad dvärgvädur som är enkelmanad och som inte kräver särskilt mycket pälsvård. Hon är också liten och väger endast 1,48 kilo. Hon är inte lika lätt att klappa som Sid, det tar en stund innan hon känner sig helt bekväm och gömmer sig direkt bakom Sid om hon blir lite misstänksam. Hon älskar verkligen äppelblad!

Sid & Sagolina gör ALLT samtidigt så som att äta, busa, sova och mysa - man ser dem gärna liggandes sida vid sida.

  • Kön: Hane
  • Född: torsdag 9 januari 2020
  • Meriter: Sid och Sagolina har även varit ute på jobb i omgångar under sommaren och kommer att synas i en familjefilm på bio nästa år. När var och hur är dock fortfarande lite hemligt så det återkommer vi om när det är dags på Teddytassens Facebooksida.

    Det är sällan vi träffar så speciella kaniner som just detta par har blivit, jag tror att framförallt Sid skulle kunna lära sig allt mellan himmel och jord men att Sagolina inte heller ligger allt för långt bakom med lite träning och mycket tålamod.
  • Övrig info: Sålda till Familjen Håkansson, Malmö
  • Pris: Sid & Sagolina (Kastrerad kille med själsfrände) är såld.

Lär dig mer om kaniner

Passar en kanin in i mitt liv

Passar en kanin in i mitt liv?

För vem passar det att ha kanin.

Checklista - Tillbehör till kanin

Att förbereda - Checklista

Innan du skaffar kanin

Raspresentation

Raspresentation

Lär dig mer om kaninraser

Hona eller hane

Hane, hona, en eller två?

Kan en kanin leva ensam?

När du får hem din kanin

När du får hem din kanin

Det här behöver du veta

Min kanin lever ensam

Min kanin lever ensam, är det ok?

Det här behöver du veta

Kommande kaninkullar

Kommande kullar - Kaninbevakaren

Kommande kullar hos Teddytassen.

Omplacering av kanin

Kaniner för omplacering

Kan någon av dem få bo hos dig?

Skaffa kanin? Vi har färdiga tillbehörspaket!

I våra färdiga tillbehörspaket ingår alla tillbehör du behöver när du ska skaffa kanin. Välj en bur och ett tillbehörspaket. Klart! Vill du ändra i paketens innehåll kan du enkelt ta bort eller lägga till saker då delarna i paketen visas som enskilda produkter i kundvagnen.